Přejít na obsah

Ray

Uživatel
  • Počet příspěvků

    66
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Ray

  • Narozeniny 28. Únor

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.green4power.cz
  • ICQ
    61290443

Návštěvy profilu

2 033 zobrazení profilu

Oznámení Ray

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. No pokud mi daji slevu aby pokryla opravu motoru, tak to necham opravit.
  2. Je to tak. Uz to potvrdili v servisu. Chladici kapalina se dostala do oleje. Byli mokré svíčky a proto to nešlo nastartovat. Pak přijel pán ze servisu a nastartoval to pres mobilni starter. No a toste nevideli co to bylo za bíly dým.
  3. Jak se do takoveho motoru dostane voda? 1.4 TSI v servisu mi rekli ze za to muze LPG. Prej to tam nepatří.
  4. Pan z AAA z reklamací tvrdil, ze tohle jejich technici vedet nemohli. Me by zajimalo jak ty auta zkouší. Ale uplně nejvic mne zajimá příčina. Jestli je praskly blok nebo jen tesneni pod hlavou to sam nezjistim. Ted čekaji v servisu na muj pokyn jestli maji zacit s opravou nebo ne.
  5. Byla by nejaka fotka abych mohl potvrdit, ze mi nekde prasklo tesneni. Nikde nic neteče. Pod autem zadná louže není. To je zahada. Nevim kam se podivat, ale motor krasne bezi, zadne cukani, zadne vibrace, zadné divne zvuky, zabirá hned po seslapnuti. Ale jak dupnu na brzdu tak tam to bublá. Zahadná zavada z bazaru AAA Auto.
  6. Dobrý den Ve čtvrtek minulý týden jsem v AAA auto zakoupil vůz Škoda YETI 1.4TSI 90kW r.v. 2012 (najeto 148tis km) v opravdu pěkném stavu, jenže má to nejakou skrytou vadu. S vozem jsem již ujel cca 800km. Do neděle mám možnost vůz ještě reklamovat. Jedná se o specifickou závadu: auto jezdí nádherně, ale záhadou jsou mi "bublající" brzdy, občas vynechava posilovač brzd, tedy v momentě když sešlápnu brzdový pedál, tak to tam bublá a auto brzdí se sníženým účinkem, v nadržce chladíci kapaliny uniká velké mnozství kapaliny. Po otevření víčka chladící kapaliny slyším podtlak (odfuk). Poté se buď sama kapalina dorovná nebo někam zmizí, temeř celý obsah nadržky. Nestačím dolívat aby nesvitila signalizace na úbytek chladící kapaliny. Ale motor má při jizde stále svoji provozní teplotu v normálu. Klimatizace a topení funguje normálně. A teď se vás chci zeptat, jestli jste se s tím někdo setkal? Je to velká zavada? Ve smlouvě píší, že doporučují výměnu rozvodů a vodní pumpy. Popřípadě kolik by to stálo? Auto jezdí take na LPG. V záznamech servisní knihy není ani čárka. Předem moc děkuji za odpovědi.
  7. Toto letí, jo ale ty budíky jsou prej tvarově stejný, mě tohle teprve čeká. Jiné auto jak O1 nechci Sice jsem už uvažoval o O2 RS ale to je hudba budoucnosti. Musel by se ze mě stát asi nějakej brutální podnikatel, jinak to nevidím. Sotva zaplatím jídla a nájem krucipísek
  8. A co provedeš s budíkama? ty jsou přeci jiné.
  9. Neboli co vše je potřeba vyměnit kdybych chtěl celý komplet interiér vyměnit za RS? kontakt na mě 603 37 55 00. Předem diky za informace.

  10. Na koho se obrátit kdybych chtěl komplet celý interiér překopat. Chtěl bych RS sedačky, přední i zadní samo, dále celý koberec a tapecirung z RS a stropnice a ještě palubku horní část a středový sloupek a veškeré ty tmavé plasty. Díky za info, rád bych se sakum prdum vešel do 15tis kč... Pojud je to možné... Ray

  11. Ray

    sedačky z RS

    Aaa tohle se mi líbí, kde to seženu? chtěl bych tapecirunk do všech dveří, tyhle sedačky přední i zadní a celý nový koberec z RSka a stropnice a popř. další detailní věci...
  12. už je přední nárazník v barvě ;)

×
×
  • Vytvořit nový...