MikeTTT Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Začíná být více Yetiků, stále víc jich potkávám na silnici. Pokud se s nějakýma potkáte tak se pozdravte. Myslím tím jak se zdraví motorkáři. Je nás zatím málo. Třeba se budem zdravit jen my co jsme tady na fóru. Jakékoliv nápady a návrhy sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Nešlo by vymyslet nějaké označení auta jehož majitel chodí sem na fórum škoda Yeti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Jedině nálepku, ale aby byla vidět na autě za jízdy a taky kam ji nalepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Jediný vhodný místo je přední sklo. Nejspíše před spolujezdcem v rohu nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 A budeme mávat nebo blikat? Já bliknu a všichni koukaj, jestli svítěj .o))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Anqelito: my dva se nepotkáme, jedině tak na srazu. Blikání je na nic, to chce něco originálního. Já s kámošem se zdravíme blinkry blíž k sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Já taky blikám, mávání si myslím je špatně vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 nebo se dá změnit rámeček SPZ .. třeba místo černého stříbrný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Přesně tak, mávání je špatně vidět. Někdo má tónované skla jako já a člověk za volantem není skoro vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Rámeček si dávají tuningáři, když prznějí auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Já uvažuji, že se opět vrátím k nápisu Tulák na přední masce. Po té, co jsem to sundal mi dost lidí řeklo, že je to škoda, že se jim to moc líbilo. Nemám ale dořešený upevnění písmen. Na sraz byly jen nalepený samolepkou na velice malých hranách přední masky a po čase se začaly odlepovat. S tímto nápisem by mě asi už každý poznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 už mlčim .o))) já ten rámeček viděla dneska na nějaký audině, byla úúplně obyčejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Artigasi, ale ne každý má svoje auto pojmenovaný. A s tím nápisem jezdit tak jen na srazy jinak bych řekl, že by jsi byl terčem pro zloděje nebo v lepším případě by jsi budil pozornost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Anqelito: každý názor je vítán, ale ten rámeček vidím jen u hnusných aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Možná nějaký znak nebo logo na masku tak aby bylo dobře vidět. Jinak mě nic nenapadá. Pak při průjezdu už každý zabliká, zamává a bůh ví co ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 (editace) MikeTTT: jj, brainstorming je účinný .... tak třeba fáborek na anténku ... nálepku sněžného muže pod levé světlo ... nebo spíš tlapku yetiho Editováno: 27. Červenec 2011, autor: anqelito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Dáme si na kapotu Artigase šlápoty, jak je tam má v profilový fotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Anebo na tu anténku, ale na světla bych nedával nic ty jsou důležitá a ne každý má bi-xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Nápadů bude plno, chtělo by to vymyslet pár originálních a hlasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 ne na světlo ale pod ... pánové, mizim do pelechu, tak pěkný večer .o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 (editace) Jsem to poslal až bylo pozdě. Tobě taky Anqelito Editováno: 27. Červenec 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Hlavně je potřeba, aby to bylo dobře vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 To je to, vidět. A taky nějaký návrh jak bude vypadat a kam umístnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Dáme si na kapotu Artigase šlápoty, jak je tam má v profilový fotce. Ty ťápoty byly vystřižené z tvrdé bílé folie a přilepené oboustrannou lepicí páskou, ale myslím, že by nebyl problém oslovit nějakou firmu, která by udělala návrh a vyrobila je ze samolepící fólie a pak na žádost rozesílala poštou na dobírku. Podle nějakého mého zkoumání cen na internetu by jedna mohla stát kolem 50Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 27. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 To by mohlo být fajn, ale jen ti co sem chodí a vkládají příspěvky a jezdí na srazy. Jen tak někomu to dát a pak stejně na všechno bude kašlat, to ne. Návrh můžem vymyslet sami a pak ho donést do myslím reklamní agentury, ti dělaj takový potisky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.