MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Veverka se tu taky snad ukáže. Vy baby máte slovo snad ve všem. Nechte taky něco na nás chlapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 (editace) Na zadní okno stříbrnou a dopředu by se udělalo několik barevných mutací. A je to. Ať si každý vybere. Editováno: 4. Srpen 2011, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Na zadní okno stejnou jak ve předu, to by pak to auto vypadalo jak z cirkusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 (editace) na čelní okno neee ... víte,co to dá práce ho vyrobit? kor,když je to to vyhřívané Editováno: 4. Srpen 2011, autor: anqelito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Tys mě nepochopil. Dozadu tu větší a dopředu tu tlapu. znak4.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 To by šlo,ale ten druhej styl písma a plus to srdíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 na čelní okno neee ... víte,co to dá práce ho vyrobit? kor,když je to to vyhřívané Tak na čelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 klidně na čelo,hlavně ne na čelní sklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 (editace) Koukám, že to bude ještě na hodně dlouho. Asi by to chtělo sraz kde by se to dohodlo z očí do očí, každý by si k tomu řekl svoje. Takhle se tady budem dohadovat ještě příští vánoce a kde nic tu nic. Jak jsem už jednou psal sto lidí sto chutí. Editováno: 4. Srpen 2011, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 A co by jsi chtěla na to čelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 no šlápotu přeci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Tak jo, jak se uvidíme, pořádně ti šlápnu na čelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 zlej si takhle ti nahrát...se stydím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 to byla jen sranda. Promiň tak jsem to nemyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 trubko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 ale no tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 tak, každý si o mě udělal obrázek - trubka ach jo Už se dohodněte s návrhem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Angelito, mám takovou úchylku (mimo jiných ), chodím do práce. A co je horší, občas mě napadne i něco dělat a pak se k počítači nedostanu. Přečetl jsem si všechny příspěvky a ……. nevím… rozčarování kam to spěje… jsem pro jednoduchou bleděmodrou stopu bez dalšího popisu umístěnou v horním rohu předního okna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 tak třebaaaa takhle? .... a né, že se mi supermástr bude smát .o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Angelito, jak to chceš na tu masku přidělat? Není tam pořádný rovný kus na nalepení, jen malé hranky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Artigas: někdo tady psal, ať taky něco necham na chlapy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Angelito: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 A jéje, to jsem byl já. Anqelito, ale tam kde jsi to umístila na tu masku tam je nasávání. Artigasi napadá mě nalepit to silikonem a příkláním se taky k tvému výběru barvy. Dal bych stopu na předek a na zadek tu větší nálepku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Anqelito, ale tam kde jsi to umístila na tu masku tam je nasávání. aspoň nebude nasávat mouchy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.