MikeTTT Vloženo 29. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 (editace) U Artigase by ta šlápota byla přes celý auto. Nic ve zlým. Editováno: 29. Červenec 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 To myslíš, že by měl jen průzor pro řidiče jako v tanku nebo v ponorce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 29. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Jen dvě kolečka pro oči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Tož chlapci, jste dnes nějak rozverní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 vždyť je hezké mít takového koníčka .o) i kdyby měl tu šlápotu mít i vytetovanou .o)) ...jinak s tou maskou ... myslela jsem něco jako sou znáčky RS viz. Znak RS Škoda .. sice vůbec netušim, jak to tam drží a jestli je to vyrobitelné, ale dopředu to decetní a myslím, že i pěkné, bude (ve verzi šlápoty samozřejmě) .o) akorát cenově to bude asi trochu jinde, než samolepky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Drží to lepidlem a pokud ne, tak se to přiklepne hřebíkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 29. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Hřebíkem, jo? to bych chtěl vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 29. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Anqelito má dobrý nápad i tak by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 pokud to chce hřebík, taj se tohoto nápadu dobrovolně vzdávám .o) zní to brutálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 29. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Neboj vteřiňák to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 (editace) Tak mě jako varianta stopy napadl sám Yeti v bílé barvě nalepený v horním rohu čelního skla Už chvilku prohlížím internet, ale nemohu najít nic, co by se mi líbilo. Na jediné reklamní fotce, co mám, není celý. Editováno: 30. Červenec 2011, autor: Artigas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 30. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Taky jsem se díval a našel něco podobného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Hledej dál Prďka, hledej, já také hledám… pokud zrovna nesedím v jiné místnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Co třeba tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 z.docekal: ten je hustej toho bych brala dozadu na sklo na čelní sklo se mi nic moc lepit nechce... stačí různé dálniční známky a příšerná německá dekra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 (editace) Editováno: 30. Červenec 2011, autor: anqelito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 30. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Stačila by jen hlava, nemusí být celý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 Mě je to jedno, mě se to celkem líbí, byl to jenom návrh, když to někdo upraví vůbec mě to vadit nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Mám na autě ještě nalepený samolepky z prvního srazu Yeti. Jeden z hlavních důvodů je ten, že na nich je adresa sem na škoda-forum. Tak mě napadlo, jestli by i do poznávací nálepky nešlo nějak propašovat tuto adresu a udělat tak něco pro přilákání dalších členů fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 1. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 To taky může být. Není to špatný, ale každej není nadšenec jak mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 (editace) Jelikož každý není nadšenec jako my, tak co uděláme? Ostatním ukážeme cestu sem na forum a jak zde budou, tak už je jen krůček k tomu, aby se náležitě nakazili. Mám v autě menší svazek papírků s následujícím textem a sem tam rozdávám za stěrač následující text: Tulák - červený Yeti 1.4TSI a Pavel - Artigas Vás zvou na návštěvu: www.forum.skodahome.cz V sekci Yeti najdete informace z prvního srazu a spoustu povídání o tomto autě e-mail: Tulak1.4TSI@seznam.cz Editováno: 2. Srpen 2011, autor: Artigas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 2. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Až tak. Dá se teda i adresa na stopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supermaster Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Tak když jsem to slíbil, něco jsem v rychlosti skicnul, neboť jakožto pionýr a svazák držím slovo. Je to v designu, který používá Škoda na model Champion, takže by to mělo být v jednotné linii, myslím, že to je tak správné. První řádek (tj ty šlápoty) jsou realizovatelné z vyřezávané fólie (jednobarevně), což je nejlevnější řešení. Druhý řádek je již nutné tisknout jako samolepky na PVC s UV laminem, což je dražší (zde bych si ještě ve finále, pokud si toto řešení vyberete, pohrál s barvama a zkrátka samolepku vymazlil. Pohleďte, přemýšlejte, připomínkujte 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 2. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Ty krajní napravo jsou velmi pěkné akorát bych zvolil jiné barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Souhlasím s MikemTTT. Hezké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.