MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radko01 Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Přátelé, v jednoduchosti je síla. Což takhle pouze obrys šlápoty bez výplně. Dopředu na nárazník, líbilo by se mi umístění vlevo vedle značky, tam kde je vpravo víčko pro tažné oko. Dozadu někde v okolí nápisu Yeti na zadní dveře nebo aby obrys stopy obklopoval nápis Yeti, ale to mi nepřipadne tak hezké . Velikost tak do 10 cm. Prostě malá decentní tlapička. Barva obrysu čená nebo bílá. Původně jsem myslel, že by stačila pouze černá, ale dnes cestou do práce jsem viděl čeného Yetiho co vypadal jako malý pohřebáček, patrně provedení pro depresivní řidiče, tam by černá tlapička zanikala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Radko01: Taky bych to tak nejak videl, radeji co nejjednodussi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Dát to na druhou stranu (jak píše Radko01 tam ne) jinak by to při míjení aut nebyly nálepky vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 ale na masce vidět budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Tak koukám, že se tu asi nedohodnem. Pokud to tak půjde dál tak od toho ustupuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Když se nedohodneme, tak si tam nalepím něco sám, tak mě každý pozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Mě každej pozná, už za sklem něco mám, viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Na Pardubicku už jsem taky viděl Yetíka s tým tvým označením, ale tys to nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Co bych tam dělal. A jakou měl barvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Myslím, že byl hnědý. To bys nevěřil co jich na Pardubicku jezdí, když tam jedu tak jich minimálně 5 potkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Tady u nás na Kroměřížsku málo, ale taky potkávám. Každej na mě hledí jak na exota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Jen u nás v Přibyslavi jsou 3 a to jsme město do 4000 obyvatel, ale je pravda, že si taky někdy připadám jak exot, když na mě někdo civí a že se to stává celkem často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Já jsem si dal folie na skla a mám trochu klid. Nejsem tak vidět. Ve středu na mě hleděla baba na mostě, celá se otáčela jak jsem jel a nevěnovala se manželi a děcku. Jsem se jenom smál . U nás na dědině máme myslím tři Yetíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Taky se někdy směju jak se některý lidi otáčí, jako kdyby v životě neviděli auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Ale mě se to líbí a doufám, že to tak vydrží hodně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Mě se to taky líbí, ale musím se tomu někdy smát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 já se na to vyprdnu, velebnosti ... dáme si každej na anténu mašli, aby sme se našli ... a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 6. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Mašli néééé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 ani kdyby na ní byly šplápoty ? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 6. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 To by vypadalo, jak z nějaké svatby. Takový nesmysly si dávaj staří fotčíci na ty svoje plečky. A myslí si bůhví co jak nemaj perfektní auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 6. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Takže koukám že se tady nedomluvíme, ustupuji od té nálepky, to by trvalo věčnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Jde to podle plánu... Přes nazvracený spam ani není poznat co se vlastně v diskuzi řeší, ale jde vám to dobře, děvčata a chlapci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.