Publikováno Červenec 31, 201114 r Ahojky všem, chci se zeptat na zkušenosti s poruchou bzučáku při zapnutých světlech a vypnutém klíči v zapalování. Mě to nyní přestalo fungovat, tak bych to rád uvedl do chodu,abych někde při delším zastavení nevymlátil baterii. Vypnu li klíč ve spín. skříňce a mám rozsvícená světla, nic se neděje. Díky za radu. maxb3
Červenec 31, 201114 r A když mš stropní lapičku přepnutou do polohy rozsvícení při otevření dveří tak svítí nebo ne? A ostatní zvuky jdou? Varování před námrazou (v létě se blbě zkouší) zatažená ručka na první zub za jízdy a tak podobně ti de?
Červenec 31, 201114 r me to dela to same ale jakmile otevru dvere zacne to houkat, ale jak píše Luďa zkus to
Červenec 31, 201114 r Aby to bzucelo/gongovalo, musi byt klicek vytazeny ze spinaci skrinky a otevreny dvere.
Červenec 31, 201114 r Jak tady Maverick píše, musíš mít vytažený klíč. Stalo se mi zrovna včera, že jsem vystoupil a nechal klíč v zapalování, a když jsem se vrátil, zjistil jsem že to svítí. Stejně jsem si radši hned ověřil, že signalizace je jinak funkční.
Červenec 31, 201114 r Klíček stačí v poloze stop. nebo se pletu? Jinak nikdy to nebude troubit-pískat jen při vytaženým klíčku ze spínačky. Musí se k tomu přidat otevřený dveře. Jakjinak by se řešilo odstavení auta třeba v noci na obrysovky? To by furt pištělo? Takle to měli starý neorigo bzučáky ze supermarketu. Jakmile se vytáhl klíč ze spínačky a byly rozsvícený světla, tak to křičelo. Třeba OPEL Astra G křičí, ikdyž je klíček ve spínačce (vyplej motor) a otevřou se dveře.
Červenec 31, 201114 r Klíč musí být venku. Ty dveře jsem považoval za samozřejmost, tak jsem je ani nezmiňoval.
Červenec 31, 201114 r Tak uplne presne - musi se vytahnout klicek ze spinaci skrinky a otevrit dvere. Pak to bude signalizovat rozsvicena svetla. Vyjimku tvori situace, kdy se vypne motor, vytahne klicek ze spinaci skrinky a zase se tam strci, ale bez zadneho otaceni, pouze strci. To je jednina situace, kdy bude signalizace fungovat i s klickem ve spinaci skrince. Jakmile se klickem otoci, signalizace konci. Samo ze vzdycky je nutne mit otevrene dvere, ale to snad nemusim rikat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.