Horacio1 Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Letmo jsem pročetl o čem se kde píše a kolik je tu nadšenců. Vzhledem k tomu, že mám rodinu (kvůli tomu jsme si pořídili také větší auto), neustále řešíme problém jak zabavit a motivovat naše ratolesti. Neustále vyhledávám místa kam se nechá vyrazit, občas to stojí za to. Rád bych se s vámi zde podělil o některé z nich, a budu rád když to tak udělají ostatní. Aby jsme lépe utužili kolektiv snažme se zde zadávat (pokud to bude teprve plánováno) i termín. Jinak já pocházím z Pardubicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horacio1 Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Tak moje první nabídka: Pondělí 8.8 Plzeň ZOO a Dinopark Plán: Muzeum Autoškoda Mladá Boleslav termín upřesním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horacio1 Vloženo 10. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Další tip Lichnice 13.-14., Mladějov taktéž, Také mohu doporučit Clumeckou zahradní železnici a procházku po kolonádě v Poděbradech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 (editace) Také přispěji s troškou do mlýna: Řepařská drážka Sendražice Malá spíše rodinná ZOO Chleby u Nymburka ZOO Jihlava Plovárna a bobová dráha v Kutné Hoře IQ park + Babylon v Liberci EDIT: Ta Chlumecká zahradní železnice je výzva kterou brzo uskutečníme-díky za TIP! Editováno: 11. Srpen 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Nechcu vám do toho kecat klucí, ale takový téma už tady je a tak mi todle přijde tošku zbytečný. Jmenuje se POZVI NÁS NA NÁVŠTĚVU aneb zajímavosti z okolí Tvého bydliště a dokaz: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horacio1 Vloženo 18. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 (editace) Ano je tu spoustu témat ale některé jsou poměrně zastaralá a neefektivní, chtěl bych zde více preferovet výlety pro rodinu s dětičkama jako mám já kde si děti užijou a rodiče odpočinou,a snažím se vycházet opravdu ze svých zkušeností. Editováno: 19. Srpen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horacio1 Vloženo 18. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 (editace) Tak jsme absolvovali výlet http://www.starehrady.cz/, mohu opět jen doporučit. Strávili jsme tam 4 hod. a moc se pobavili vč. dětí, ceny přijatelné vstup volný. ( mimo prohlídkové trasy ovšem mohu doporučit pohádkové sklepení plné skřítků) A zítra pátek 19.8. asi vyrazíme na oběd na kunětickou horu (na malou ZOO), s malou zastávkou v perníkové chaloupce. (uloupnout ježibabě perníček) a dát si kafíčko Editováno: 18. Srpen 2011, autor: Horacio1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horacio1 Vloženo 10. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Zdravím vás v novém roce, měl bych info ohledně zimních radovánek, jde o sáňkařské dráhy v Jánských lázních a osobně bych nejraději vyrazil na Dolní Moravu tam to je opravdu lákavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.