Horacio1 Vloženo 31. Červenec 2011 Vloženo 31. Červenec 2011 Letmo jsem pročetl o čem se kde píše a kolik je tu nadšenců. Vzhledem k tomu, že mám rodinu (kvůli tomu jsme si pořídili také větší auto), neustále řešíme problém jak zabavit a motivovat naše ratolesti. Neustále vyhledávám místa kam se nechá vyrazit, občas to stojí za to. Rád bych se s vámi zde podělil o některé z nich, a budu rád když to tak udělají ostatní. Aby jsme lépe utužili kolektiv snažme se zde zadávat (pokud to bude teprve plánováno) i termín. Jinak já pocházím z Pardubicka. Citovat
Horacio1 Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Vloženo 3. Srpen 2011 Tak moje první nabídka: Pondělí 8.8 Plzeň ZOO a Dinopark Plán: Muzeum Autoškoda Mladá Boleslav termín upřesním Citovat
Horacio1 Vloženo 10. Srpen 2011 Autor Vloženo 10. Srpen 2011 Další tip Lichnice 13.-14., Mladějov taktéž, Také mohu doporučit Clumeckou zahradní železnici a procházku po kolonádě v Poděbradech Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 11. Srpen 2011 Vloženo 11. Srpen 2011 (editace) Také přispěji s troškou do mlýna: Řepařská drážka Sendražice Malá spíše rodinná ZOO Chleby u Nymburka ZOO Jihlava Plovárna a bobová dráha v Kutné Hoře IQ park + Babylon v Liberci EDIT: Ta Chlumecká zahradní železnice je výzva kterou brzo uskutečníme-díky za TIP! Editováno: 11. Srpen 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat
Luďa Vloženo 11. Srpen 2011 Vloženo 11. Srpen 2011 Nechcu vám do toho kecat klucí, ale takový téma už tady je a tak mi todle přijde tošku zbytečný. Jmenuje se POZVI NÁS NA NÁVŠTĚVU aneb zajímavosti z okolí Tvého bydliště a dokaz: Citovat
Horacio1 Vloženo 18. Srpen 2011 Autor Vloženo 18. Srpen 2011 (editace) Ano je tu spoustu témat ale některé jsou poměrně zastaralá a neefektivní, chtěl bych zde více preferovet výlety pro rodinu s dětičkama jako mám já kde si děti užijou a rodiče odpočinou,a snažím se vycházet opravdu ze svých zkušeností. Editováno: 19. Srpen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
Horacio1 Vloženo 18. Srpen 2011 Autor Vloženo 18. Srpen 2011 (editace) Tak jsme absolvovali výlet http://www.starehrady.cz/, mohu opět jen doporučit. Strávili jsme tam 4 hod. a moc se pobavili vč. dětí, ceny přijatelné vstup volný. ( mimo prohlídkové trasy ovšem mohu doporučit pohádkové sklepení plné skřítků) A zítra pátek 19.8. asi vyrazíme na oběd na kunětickou horu (na malou ZOO), s malou zastávkou v perníkové chaloupce. (uloupnout ježibabě perníček) a dát si kafíčko Editováno: 18. Srpen 2011, autor: Horacio1 Citovat
Horacio1 Vloženo 10. leden 2012 Autor Vloženo 10. leden 2012 Zdravím vás v novém roce, měl bych info ohledně zimních radovánek, jde o sáňkařské dráhy v Jánských lázních a osobně bych nejraději vyrazil na Dolní Moravu tam to je opravdu lákavé. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.