Petr1234 Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Ahoj, Prosím o pomoc, ukradli mi v noci z 31.7. na 1.8. v Brně Krpoli Škodu Octavii COMBI (2001) černé metalízy, tmavé okna, a alu kola klasické škoda. Měla nálepku štíra na pátých dveřích a velkou černou stuhu na anténě. Pokud by ji někdo někde zahlédl, prosím pomozte. SPZ je 7T27814 Děkuju Petr, 775322805 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1993 Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 (editace) Auto jsem newiděl zatím, každopádně se určo budu díwat. Ty woe , ale nenapadlo by mě, že se kradou takowý auta ještě. Mě taky stáwá černá octáwka w Krpolu rok 2003. Tak to abych si dáwal pozor. Tak přeju hodně štěstí w hledání. Editováno: 11. Srpen 2011, autor: Tomino1993 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeddy33 Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Přeju hodně štěstí s hledáním a doufám, že se najde. Těmhle parchantům bych usekal ruce! Jaký si měl zabezpečení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beranek666 Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Auto jsem newiděl zatím, každopádně se určo budu díwat. Ty woe , ale nenapadlo by mě, že se kradou takowý auta ještě. Mě taky stáwá černá octáwka w Krpolu rok 2003. Tak to abych si dáwal pozor. Tak přeju hodně štěstí w hledání. Hele, nemáš ty nějakou nemoc s tím "W" ??? Nebo nevím co je to za trapnou úchylku. Zapracuj na sobě... čus 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr1234 Vloženo 21. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Jo, už i známému v Krpoli ukradli Octávu. Jinak zabezpeření akorát páka na volantě, ale to pro ně nebyla velká překážka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Ty woe , ale nenapadlo by mě, že se kradou takowý auta ještě. jo kradou i 2001 , ideálně na vrakáč rosekat na díly. hodně octavek po silnicích = velká poptávka na vrakáčích po dílech. bohužel je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WANTED Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Přeju hodně štěstí s hledáním a doufám, že se najde. Těmhle parchantům bych usekal ruce! Jaký si měl zabezpečení? souhlas s tebou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.