-honza_ Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Zdravím... díval jsem se pod auto a je tam podobný filtr jako je tenhle http://www.motoplatforma.com/index.php?p459,filtr-paliwa-aq-6q0201051b-audi-seat-skoda-vw-z-zaworem-kompletny Zajímalo by mě, jestli se dá nějak ten regulátor dostat ven a nebo se musí koupit filtr i s regulátorem.. v autě by měl být filtr původní..díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Treba kupit novy filter . Regulator je vo filtry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 2. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Treba kupit novy filter . Regulator je vo filtry. to je mi jasné ale filtry se prodávají s regulátorem i bez...tak mě zajima jestli by šel použit z toho puvodního.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 a čo chceš použiť z toho pôvodného ?? veď ti tu už raz PROCHY napísal,že ten regulátor je v tvojom prípade vo filtri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 asi to myslel tak koupit bez a reg. předělat ze starého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 (editace) jojo přesně tak.. ale jsem se už na to dival a jsou dva typy.. bud ty, u kterých jde oddělat regulátor.. ty jsou 3barové.. a nebo ty celistvé a ty by měly být 4barové.. Editováno: 3. Srpen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 OK ... jinak pro odpovědi používej to zelené tlačítko dole "přidat odpověď" a ne to šedé "odpovědět s citací" (pročíst pravidla o jejich používání) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.