sketchy Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Zdarec, mohl by mi někdo poradit popř. zjistit z Etky jestli mi budou pasovat tlumiče z RSka na 1.4 MPi, dal bych to na původní pružiny. Díky za odpovědi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Zástavbově pasovat budou.Ale myslím si že se ti auto moc nesníží a ani netuším jak to bude fungovat tlumič se seriovým perem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Já je na 1.4MPi mám,měnil jsem je ale komplet celý,tlumiče i pera z RS. Auto mi šlo dost nahoru a je o dost tvrdší díky těm pružinám z RS,což u tebe se asi nestane protože tam necháš pera co tam máš,takže výšku budeš mít stejnou jako s origo tlumičema. A jaký je rozdíl mezi tlumičema z RS a 1.4MPi nevím,ale na pohled mi přišly úplně stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Někde je tu o tlumičich tema. Pasovat budou normálně jsou stejný na všechny F snižení s nima žadny nedocíliš,jsou jenom tužši,protože jsou na nafťáka,jinak se jim tuhostí vyrovná a možna je i tvrtčí Bilstein B4 a určo nebudou za takovou dardu jako origo tlumiče ve škodovce.Sám je na HTP mám a naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Takže jsou ty tlumiče z RS lepší nebo je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Jo dá se říct,že jo protože jsou na těžší motor a jsou tužší tak budou mit o něco lepší jizdní vlastnosti ,na okreskach to bude trochu víc bouchat tot mé poznatky z tužších tlumiču Bilstein s origo RS zkušenosti nemám,ale dle poznatku ostatních členu fora jsou tak na stejno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.