Přejít na obsah

Hleda se majitel

mr.pecoun

Doporučené příspěvky

od 7.7 do 15.7 2006 sem byl na makarske a nekolikrat sem vdel tuto fabii projizdet, potom sem nahodou nasel stat na park. ale majitele sem nenasel, nevite jen pro zajimavost kdo to byl ???? :o:o:o

Byl to snike - viz foto galerie z letošních Chaber :p

Jukni sem ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj je to tam !!!! sem jel okolo na kole, ta odtahovka je tam na jedne fotce trochu videt...... jak si to jel na zpatek dlouho??? ja sem chytnul zacpu na dalnici u paklenici a druhou v slovinsku stal sem v nich 6 hodin hruza......

p.s. jel sem v sobotu

Já jsem byl v nedaleké Brele od 5. do 14.7. Odjížděl jsem v pátek kolem půl osmé a doma jsem byl v sobotu 10 hodin dopoledne. Jel jsem to čistého času 12:20 a s přestávkama něco přes 14 hodin. Volná dálnice, tunely prostě pohodová jízda ;)

Odkaz ke komentáři

jak se ti tam bydlelo?? ja sem byl v basce skoda ze jsme se nepotkal !!!!!

p.s ja sem jel pres mikulov kudy ty???

Já jsem byl s bydlením spokojený. Byl jsem tam s rodinkou, takže jsem chtěl místo, kde nebude moc lídí. V Promajne byl švagr s rodinkou, takže jsem se tam za ním byli podívat. V Bašce jsme se byli taky kouknout a když jsem viděl tu pláž byl jsem rád za naší Brelu. Pošli mi přes SZ tvůj email, já ti pošlu pár fotek.

Jel jsem přes Mikulov, je to dle mne nejlepší trasa.

Odkaz ke komentáři

snike : prosimte pocital jsi na kolik te vysla cesta tam a zpet myslim benzin plus a poplatky na dalnici, ne to vyslo na hroznych 8500.- to se mi zda hrozne moc

ps majel sem 2400 Km s prumerem 8l na 100 km.

Taky jsem najel něco kolem 2.400 km, průměrnou spotřebu jsem měl dle PP 6,9 l/100 km. Zatím jsem to nepočítal, platili jsme benzín kartou. Když vemu poplatky za dálnice tak ty mne stály 2 x 36,- EUR.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...