mr.pecoun Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 od 7.7 do 15.7 2006 sem byl na makarske a nekolikrat sem vdel tuto fabii projizdet, potom sem nahodou nasel stat na park. ale majitele sem nenasel, nevite jen pro zajimavost kdo to byl ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_P2M Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 od 7.7 do 15.7 2006 sem byl na makarske a nekolikrat sem vdel tuto fabii projizdet, potom sem nahodou nasel stat na park. ale majitele sem nenasel, nevite jen pro zajimavost kdo to byl ???? Byl to snike - viz foto galerie z letošních Chaber Jukni sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Ty voléééééééé, to jsem jáááááááááááááá To je focené v městečku Promajna, co? Když jsem se vracel k autu, tak mi ho tam někdo očumoval, že by ty? Pak tam zastavila nedaleko odtahovka, tak jsem měl bobky, zda nejede pro mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 jj je to tam !!!! sem jel okolo na kole, ta odtahovka je tam na jedne fotce trochu videt...... jak si to jel na zpatek dlouho??? ja sem chytnul zacpu na dalnici u paklenici a druhou v slovinsku stal sem v nich 6 hodin hruza...... p.s. jel sem v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 jj je to tam !!!! sem jel okolo na kole, ta odtahovka je tam na jedne fotce trochu videt...... jak si to jel na zpatek dlouho??? ja sem chytnul zacpu na dalnici u paklenici a druhou v slovinsku stal sem v nich 6 hodin hruza......p.s. jel sem v sobotu Já jsem byl v nedaleké Brele od 5. do 14.7. Odjížděl jsem v pátek kolem půl osmé a doma jsem byl v sobotu 10 hodin dopoledne. Jel jsem to čistého času 12:20 a s přestávkama něco přes 14 hodin. Volná dálnice, tunely prostě pohodová jízda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 jak se ti tam bydlelo?? ja sem byl v basce skoda ze jsme se nepotkal !!!!! p.s ja sem jel pres mikulov kudy ty??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 jak se ti tam bydlelo?? ja sem byl v basce skoda ze jsme se nepotkal !!!!!p.s ja sem jel pres mikulov kudy ty??? Já jsem byl s bydlením spokojený. Byl jsem tam s rodinkou, takže jsem chtěl místo, kde nebude moc lídí. V Promajne byl švagr s rodinkou, takže jsem se tam za ním byli podívat. V Bašce jsme se byli taky kouknout a když jsem viděl tu pláž byl jsem rád za naší Brelu. Pošli mi přes SZ tvůj email, já ti pošlu pár fotek. Jel jsem přes Mikulov, je to dle mne nejlepší trasa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Tedy kuci, koukam ze jsme byli hoooodne nablizku... ja byl v Basce nekolikrat (bydlel jsem v Medici) a taky jsem tuhletu fabinku videl... To jsou mi veci... Priste bych organigoval "Chorvatsky mini sraz"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 No a já byl od Brely cca 10 KM??Ruskamen v tomtéž termínu+_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Svět je malej, co kluci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Nás tam ale bylo. Vědět to dopředu, tak se srazík mohl zorganizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Cosby: Ruskamen??? No tojsou mi veci... Nas tam ale bylo... Ja tam tedy byl s kratkou fabinkou - modra storm metal. - auti me zeny... Zkouseli jsme co na to rekne jeji moturek 1,4TDI... pri odjezdu mel "jen" 3200 km a ted uz ma 6100 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 To me podrz minisraz i u more..to je sila.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Tak třeba to vyjde příští rok Nám se tam líbilo, tak když to dobře dopadne asi tam pojedeme znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 ja pojedu jeste asi v zari.... ale pristi rok na 100% znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 ja pojedu jeste asi v zari.... ale pristi rok na 100% znova Došly fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 jo jo dosly, jen sem je nestahl mam je v mejlu sem na chate,a jedu pres mobil. az prijedu domu poslu i ja ale asi az v ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 vzdyt vas v tom chorvatsku bylo vic nez nas tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 snike : prosimte pocital jsi na kolik te vysla cesta tam a zpet myslim benzin plus a poplatky na dalnici, ne to vyslo na hroznych 8500.- to se mi zda hrozne moc ps majel sem 2400 Km s prumerem 8l na 100 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Svět je malej, co kluci? Já byl od 24,6-7,7 na Makarské, ten srazík mohl být. Jel jsem zpátky taky v pátek přes Mikulov a pohoda....Odjezd z Makarské 22,30 příjezd do Mikulova 12,30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 snike : prosimte pocital jsi na kolik te vysla cesta tam a zpet myslim benzin plus a poplatky na dalnici, ne to vyslo na hroznych 8500.- to se mi zda hrozne mocps majel sem 2400 Km s prumerem 8l na 100 km. Taky jsem najel něco kolem 2.400 km, průměrnou spotřebu jsem měl dle PP 6,9 l/100 km. Zatím jsem to nepočítal, platili jsme benzín kartou. Když vemu poplatky za dálnice tak ty mne stály 2 x 36,- EUR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.