svsv Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 (editace) Prosím o radu, levá strana tohoto spínače se mi zatlačila do palubní desky (spínač polohy světlometu). Jak ho dostanu zpět do správné polohy? Je potřeba ho vytlačit nějak ven a nechci někde něco urvat ... Nyní je v palubní desce zcela šikmo. Dík. Editováno: 5. Srpen 2011, autor: svsv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 7. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Nebo - jak vyndat spinac svetel (ten kulaty), abych se dostal k tomu druhemu? Je to tak mozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 Spínač světel se vytahuje tak, že se v nulové poloze zatlačí, otočí doprava a v této poloze vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 12. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 (editace) To jipol57: Děkuji moc za radu, spínač polohy světel je zpět na svém místě ********************************************* Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! ********************************************* Editováno: 12. Srpen 2011, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onkbag Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Prosimvás co rozsvecuje ten prepinac mezi pojistkama a diagnostickou zásuvkou u fabie combi 2 facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Tzv. denní svícení, stačí číst příručku k vozidlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 5. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2011 Je to dobrá věc. Světla se po nastartování samy rozsvítí, ale přístrojovka zůstává zhasnutá (kromě maxidotu). Člověk má o jednu starost méně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 7. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 (editace) U faceliftu sviti spolu s maxidotem ještě navíc samostatně ručičky. Editováno: 7. Prosinec 2011, autor: svsv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr2b Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Ahoj nevíte někdo jak se bezpečně dostanu k bloku s relátky? zkoušel jsem to tak že jsem sundal spodní kryt nad pedály a rukou jsem tam došáhnul ale ne tak dobře že bych vyndal relátko (484) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Nepíšeš u jakého auta chceš vyndávat relé, tady posílám postup z dílenské příručky na Roomstra, u Fabie to bude asi obdobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr2b Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 JJ to je ono mam Roomstra, jen se v tom zatim jen tak nevyznam ale dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vcrka Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Prosim o radu. Zkoušel jsem vymontovat spínač světel na několika místech popsaným způsobem, tzn. opočný knoflík do polohy, 0, zamáčknout a otočit doprava (jakoby na parkovačky) a poté vytáhnout ven. Teoreticky vše jasné, prakticky problém. Zamáčnout mi to jde, ale jak otáčím doprava, tak v tom "lupne" a v podstatě se zapnou parkovačky. A vytáhnout nic nejde...A zdá se mi, že už je to síla až až.... Jsem tak nešikovný, nebo je tam něco ulomené? Zamačkává se to o cca 2mm a jakoby pod pružinkou, je to ok? V jiné poloze než 0 to zamáčnout nejde, tak snad ta poloha je ok. Zkoušel jsem i vyloupnout vnějíš kryt toho spínače, podařilo se, zůstal na tom viset potenciometr sklonu světel a podsvícení, ale ten vlastní spínač ne a ne ven.... Chci namontovat denní svícení a rád bych se dostal na svorku k tomu se nabízející (popsáno někde jined zde na fóru). Budu rád za každou radu, jestli není nějaký alternativní způsob vytažení toho spínače. Jedná se fabia I s mlhovkama...Dík předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 (editace) Někde sem četl návod. Otočit spínačem světel do polohy „0“. Pevně stlačit spínač světel a pootočit doprava. Přidržet spínač světel v této poloze a vytáhnout ho směrem dopředu. Rozpojit svorkovnici na spínači. Editováno: 16. Duben 2012, autor: ales-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr2b Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Ahoj ales-r to popisuje správně Otočit spínačem světel do polohy „0“. Pevně stlačit spínač světel a pootočit doprava Přidržet spínač světel v této poloze a vytáhnout ho směrem dopředu. Rozpojit svorkovnici na spínači. dnes jsem to zrovna dělal potřeboval jsem vyměnit rele 484 pro denni svícení, docela mazec se tam dostat rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.