Tygrik Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Tygřík nazahálel, zjistil možnosti a předběžně zadal v autocampu Žralok v Plumlově chatky na sraz Yetíků ze soboty 27. 8. na neděli 28. 8. Zadány jsou chatky v první řadě 5x4lůžková, 1x2lůžková a ve druhé řadě 4x2lůžková. Možnost táboráku a udírny samozřejmá. Cena za lůžko 200,-Kč. Další program doladím. V neděli někam vyjedeme a naobědváme se, samozřejmě vyfotíme. Prosím zájemce, aby napsali počet osob. Zrobím prezenčku. Prosím, abychom to dali dohromady do úterý, abych se mohl domluvit s panem vedoucím autocampu. Děkuji za pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Ahoj Tygříku, já se tam určitě zjevím počítej semnou a plus další osobu, ale jestli tam budu noclehovat, to nevím. Na ten víkend mi vychází kolaudace bytu moji tety a jí jsem to už slíbil. Ale do úterka dám ještě vědět co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 škoda,že to nemáte o týden dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Domlouvalo se až po dovolených. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Taky bych přijel, ale bohužel manželka jde v neděli na noční, kdyby to šlo pátek sobota, tak bych přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Ach ty manželky . Ale problém bych v tom neviděl, přijedeš v sobotu a v neděli budeš doma než manželka půjde na noční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Tak to neznáš tu moji, ta musí být všude se mnou, taky chytila ten virus yetius. Ještě uvidíme promluvím s ní jak to vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 (editace) Teď jsem na to myslel Ale týká se to srazu, bavili jsme se o manželkách, který by jeli. Se mnou teda pojede kamarádka. Editováno: 5. Srpen 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Jasně tak to snad bude v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Snad jo, já uvidím co mi řekne na srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 6. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Takže: Sraz ruším. Opravdu si nebudu honit triko. Už je to tady, nejdřív byli všichni pro zorganizování, teď už zase nikdo nemůže. Končím. Stejné je to s pozdravem. Mám spoustu jiné práce a nemám opravdu energii řešit prasečiny. Rezervaci ruším. Hauk domluvil jsem. A už mi, prosím Vás, nikdo nevolejte!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vld75 Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 skoda, otevru forum po dovolene a super sraz. Nakonec nic , sraz nebude a jetika taky jeste nemam . Nicmene Tygrika chapu - tyhle veci jsou hodne nevdecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 (editace) Škoda, chtěl jsem dojet. a poznat vás. Editováno: 6. Srpen 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strycek_BOB Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Opravdu se vám daří, chlapci a děvčata, spamujte dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Premazane. Nabuduce sa drzte temy a osobne veci si rieste sukromnymi spravami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) Tygříku, kdyby sis to rozmyslel a ten sraz zorganizoval, tak je mi líto ale 26.,27,.28.,29.8. dělám a možnost výměny směny je skoro nulová. Zastavil bych se tak po 19hod na dvě- tři hodinky a jel domů. Editováno: 8. Srpen 2011, autor: Artigas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.