Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tygřík nazahálel, zjistil možnosti a předběžně zadal v autocampu Žralok v Plumlově chatky na sraz Yetíků ze soboty 27. 8. na neděli 28. 8. Zadány jsou chatky v první řadě 5x4lůžková, 1x2lůžková a ve druhé řadě 4x2lůžková. Možnost táboráku a udírny samozřejmá. Cena za lůžko 200,-Kč. Další program doladím. V neděli někam vyjedeme a naobědváme se, samozřejmě vyfotíme. Prosím zájemce, aby napsali počet osob. Zrobím prezenčku. Prosím, abychom to dali dohromady do úterý, abych se mohl domluvit s panem vedoucím autocampu. Děkuji za pochopení.

Ahoj Tygříku, já se tam určitě zjevím počítej semnou a plus další osobu, ale jestli tam budu noclehovat, to nevím. Na ten víkend mi vychází kolaudace bytu moji tety a jí jsem to už slíbil. Ale do úterka dám ještě vědět co a jak.

škoda,že to nemáte o týden dřív :)

Domlouvalo se až po dovolených.

Taky bych přijel, ale bohužel manželka jde v neděli na noční, kdyby to šlo pátek sobota, tak bych přijel.

Ach ty manželky biggrin.gif . Ale problém bych v tom neviděl, přijedeš v sobotu a v neděli budeš doma než manželka půjde na noční. smile.gif

Tak to neznáš tu moji, ta musí být všude se mnou, taky chytila ten virus yetius. Ještě uvidíme promluvím s ní jak to vyřešit.

Teď jsem na to myslel biggrin.gif Ale týká se to srazu, bavili jsme se o manželkách, který by jeli. Se mnou teda pojede kamarádka.

Upraveno od MikeTTT

Jasně tak to snad bude v poho.smile.gifsmile.gif

Snad jo, já uvidím co mi řekne na srazu biggrin.gif

• Autor

Takže: Sraz ruším. Opravdu si nebudu honit triko. Už je to tady, nejdřív byli všichni pro zorganizování, teď už zase nikdo nemůže. Končím. Stejné je to s pozdravem. Mám spoustu jiné práce a nemám opravdu energii řešit prasečiny. Rezervaci ruším. Hauk domluvil jsem. dry.gif:angry: A už mi, prosím Vás, nikdo nevolejte!!!!

skoda, otevru forum po dovolene a super sraz. Nakonec nic ;), sraz nebude a jetika taky jeste nemam . Nicmene Tygrika chapu - tyhle veci jsou hodne nevdecne.

Škoda, chtěl jsem dojet. sad.gif a poznat vás.

Upraveno od MikeTTT

Opravdu se vám daří, chlapci a děvčata, spamujte dál... :palec2:

Premazane.

Nabuduce sa drzte temy a osobne veci si rieste sukromnymi spravami.

Tygříku, kdyby sis to rozmyslel a ten sraz zorganizoval, tak je mi líto ale 26.,27,.28.,29.8. dělám a možnost výměny směny je skoro nulová. Zastavil bych se tak po 19hod na dvě- tři hodinky a jel domů.

Upraveno od Artigas

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.