Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak už zase bude pěkně a chci udělat něco se zadní částí mé octy ,v předu mam RS nárazník a co mam dát do zadu ,Tak mi sem házejte rady a fotky budu rád ,

post-24-1145208088.jpg

Vloženo
Tak už zase bude pěkně a chci udělat něco se zadní částí mé octy ,v předu mam RS nárazník a co mam dát do zadu ,Tak mi sem házejte rady a fotky budu rád ,

Ja osobne bych to bud nechal jak to je, nebo tam dej difusor a ladak, nebo jak rika lasse, nejakou koncovku... ;)

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, prosím o radu, chci koupit zadní nárazník, ale nevím jáký, pokud někdo máte, takové, jaké jsou na fotkách, řekněte zkušenosti ( jak jsou vysoko od země - jestli to nezavazí) a pokud to nevadí policii a jak sedí na autě.

Zajímá mě taky váš názor, co je hezké a co ne.

První foto (nečekám, že by ho někdo měl ;) ) ale líbí se mi moc, každopádně je nutno dodat, že mám předek RS, a prahy dokoupím až pak, takže něco, aby se to k tomu hodilo

post-24-1153155746.jpg

Vloženo
A nebo klasiku....

Z tohoto vyberu jedine RS kdyz mas predek RS, ale pro me nejakk ztratilo smysl davt zase minimalne 5tis. s lakem za RS naraznik, kdyz je naprosto stejnej, jen ma vyrez pro koncofku...

Vloženo

Já osobně bych dal RS (a taky mám RS). Ale pokud se ti líbí varianta 1, no prosím. Mně se na těchto typech nelíbi řešení "prostupu" výfuku přes nárazník! V otvorech má být asi pletivo, že? Když v pletivu vystřihneš díru pro koncovku výfuku, pak vypadá to děsně.

Vloženo

Ten RS bych jakože vyrobil, koupil bych klasiku facelift a vyřízl si tam místo na výfuk.

Ten první se mi líbí, je to zajímavý, ale kdybych ho bral, tak bych řešil výfuk jako duplex, čili dva a dva, to by pak mohlo být hezky a myslím, že pokud tu mřížku jako výplň uděláš pěkně, tak by to nemuselo být hnusný. Jedinej problém je, že by se s ním asi blbě jezdilo a hned bych ho urval o nějakej příčnej práh, stejně jako jsem měl problémy s tím, co mám v avataru, přehodil jsem ho teprve včera za RS a zvykám si.

U toho druhýho a třetího mi vadí jak jsou vidět ty přechody, to není nic moc.

Vloženo

myslíte, že by v něm bylo hezké mít dvě koncovky výfuku, každou na jedné straně? A případně jestli víte o firmě, která by mi toto udělala, ale s homologací. Kromě Supersprintu :D takovou výplatu teda nemám

Vloženo
myslíte, že by v něm bylo hezké mít dvě koncovky výfuku, každou na jedné straně? A případně jestli víte o firmě, která by mi toto udělala, ale s homologací. Kromě Supersprintu :D takovou výplatu teda nemám

Duplex Ti bez problémů udělá Laityng, ale s tou homologací teda nevím... <_<

Jinak já osobně mám taky zadní facelift nárazník, ale čím dál víc zjišťuju, že je to k tomu mohutnýmu Rs nárazníku vepředu docela nepoměr a tak špekuluju, co s tím...

Jinak varianta 1 se mi docela zamlouvá, ale víc se mi líbí verze od lamina... ;)

Navíc vepředu na RS by jsi měl lištu a vzadu ne, trochu divný... <_<

lamino2

Vloženo

No laityng mi to udělá, to vím, řekl si asi 8 000, ale homologaci jejich výfuky nemají, nerad bych měl kvůli tomu problémy, takže hledám jinou alternativu.

Přední lištu na RS nárazníku mám nalakovou a na boku jsou lišty strhnutý, takže možná by to tak nevadilo, kdyby vzadu lišta nebyla, ale bojím se, že varianta 1 je moc nízko a ještě bych měl problém s policajtama. Nebo myslíš že ne?

Jak to myslíš, že se ti líbí verze od lamina?

Vloženo
Jak to myslíš, že se ti líbí verze od lamina?

Bo je to navařený na origo nárazníku... ;)

A má to jemnější tvary než ten NeoDesign nebo GT2 od Axonu, navíc je to lamino... <_<

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...