Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zdarec, přemýšlím pořád nad zadním nárazníkem, máte někdo nárazník jako je na obrázku? byl bych rád za každé info (jak je moc nízko od země) a více fotek z více úhlů, kdyby někdo měl, dejte mi vědět, díky.

post-24-1162042094.jpg

jojo, jasně, vím, že je to jen místo té spodní černé lišty, ale zajímaly by mě nějaké fotky a zkušenosti a taky jestli by šla třeba ta spára překitovat doztracena.

jojo, jasně, vím, že je to jen místo té spodní černé lišty, ale zajímaly by mě nějaké fotky a zkušenosti a taky jestli by šla třeba ta spára překitovat doztracena.

Než kitovat tu spáru bych vyměnil celý nárazník anebo tu spáru přiznal. Vzledem k přibývajícímu počtu retardérů kol9 se ti může stát, že po několika "ostrých" přejezdech se spára může prokopírovat.

a za jaký by jsi ho vyměnil?

Upraveno od Speedy20V

jestli mas predni RS tak bych dal zadni asi facelift a mozna bych ho nejak malinko upravil...coz chci udelat i ja ale porad se k tomu nemuzu dostat

jestli mas predni RS tak bych dal zadni asi facelift a mozna bych ho nejak malinko upravil...coz chci udelat i ja ale porad se k tomu nemuzu dostat

Souhlasím. Vzhledem k přednímu RS nárazníku bych na zadní dal pouze decentní tzv. podnárazník. Nabídka je docela pestrá, je hodně tuningových prodejců přes internet, stačí do vyhledávače zadat octavia tuning a něco se určitě najde.

no hledám ty zadky už sakra dlouho a myslím že jsem našel snad všechny stránky a viděl všechny zadky.... nic se mi tak nějak nelíbí.

no hledám ty zadky už sakra dlouho a myslím že jsem našel snad všechny stránky a viděl všechny zadky.... nic se mi tak nějak nelíbí.

No máš recht, taky jsem hodil bulvu :kuk: a nic moc výběr. Snad jen jediný decentní by ušel

post-24-1162228638.jpg

jako je to fakt děsný, přijde mi, že je toho hrozně málo, na pitomýho Golfa III je toho po tunách a na octávky nic.

je to zajímavý, znám ho, ale to se mi zase nehodí k výfukům a taky se mi nelíbí ten výřez dole. Ale jinak dík :)

• 3 měsíce později...

Borci jak velké upravy se musí udělat pro výměnu zadního nárazníku z 97 roku na facelift?

Nebo to pasuje bez uprav?Dík.

pasuje

Pásne uplně jak ulitej?

Dík.

A ještě bych se chtěl zeptat jak se přidělávají zadní podběhy pokud sem je tam vůbec neměl?

pásne bez problémů jen pásky co jsou pod světly ti nebudou pasovat

v nárazníku jsou po obvodu 3 šrouby ale v kastli 98 nevím jestli je příprava

pásne bez problémů jen pásky co jsou pod světly ti nebudou pasovat

v nárazníku jsou po obvodu 3 šrouby ale v kastli 98 nevím jestli je příprava

joooo uz mi to dochazi, proc shanis tu rs koncovku, ty si vlastne koupil ten cernej rs i s tema parkacema, vid? hmm, no pekneeee!!! :D-_-:t

tak nějak :D

ale s jinou cenou a dovozem až ke dveřím

tak nějak :D

ale s jinou cenou a dovozem až ke dveřím

no tak pak neni o cem, nooo... :t-_-

Pásne uplně jak ulitej?

Dík.

A ještě bych se chtěl zeptat jak se přidělávají zadní podběhy pokud sem je tam vůbec neměl?

treba potom vymenit tu ciernu listu, ta je ina a nedaju sa zamenit

musi se vymenit jen plat pod svetlama a lista v narazniku

A jak je to u combi taky tak? A ještě by mě zajímalo jestli není třeba větší protože tam mám tažné zařízení a taky vejfuck, aby se tam vešel. A taky jestli rs se liší od normálního jen tou dírou? Díkky -_-

jj jde to..tady neco pro inspiraci.... :)

post-24-1172241435.jpg

Jeronymo , pekna prdelka ;)

Mně se tyhle zadky bez lišty moc nelíbí.

Jakto, že máš stěrač na druhou stranu?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.