Říjen 28, 200618 r zdarec, přemýšlím pořád nad zadním nárazníkem, máte někdo nárazník jako je na obrázku? byl bych rád za každé info (jak je moc nízko od země) a více fotek z více úhlů, kdyby někdo měl, dejte mi vědět, díky.
Říjen 28, 200618 r hmm to není nárazník, to je jen ten zadní spojler, místo toho černýho plastu, myslím že to je axon, zas tak nízko od země to nebude http://axontuning.cz/shower.php?i=axon/xl500_b.jpg
Říjen 28, 200618 r jojo, jasně, vím, že je to jen místo té spodní černé lišty, ale zajímaly by mě nějaké fotky a zkušenosti a taky jestli by šla třeba ta spára překitovat doztracena.
Říjen 29, 200618 r jojo, jasně, vím, že je to jen místo té spodní černé lišty, ale zajímaly by mě nějaké fotky a zkušenosti a taky jestli by šla třeba ta spára překitovat doztracena. Než kitovat tu spáru bych vyměnil celý nárazník anebo tu spáru přiznal. Vzledem k přibývajícímu počtu retardérů se ti může stát, že po několika "ostrých" přejezdech se spára může prokopírovat.
Říjen 30, 200618 r jestli mas predni RS tak bych dal zadni asi facelift a mozna bych ho nejak malinko upravil...coz chci udelat i ja ale porad se k tomu nemuzu dostat
Říjen 30, 200618 r jestli mas predni RS tak bych dal zadni asi facelift a mozna bych ho nejak malinko upravil...coz chci udelat i ja ale porad se k tomu nemuzu dostat Souhlasím. Vzhledem k přednímu RS nárazníku bych na zadní dal pouze decentní tzv. podnárazník. Nabídka je docela pestrá, je hodně tuningových prodejců přes internet, stačí do vyhledávače zadat octavia tuning a něco se určitě najde.
Říjen 30, 200618 r no hledám ty zadky už sakra dlouho a myslím že jsem našel snad všechny stránky a viděl všechny zadky.... nic se mi tak nějak nelíbí.
Říjen 30, 200618 r no hledám ty zadky už sakra dlouho a myslím že jsem našel snad všechny stránky a viděl všechny zadky.... nic se mi tak nějak nelíbí. No máš recht, taky jsem hodil bulvu a nic moc výběr. Snad jen jediný decentní by ušel
Říjen 30, 200618 r jako je to fakt děsný, přijde mi, že je toho hrozně málo, na pitomýho Golfa III je toho po tunách a na octávky nic.
Listopad 2, 200618 r je to zajímavý, znám ho, ale to se mi zase nehodí k výfukům a taky se mi nelíbí ten výřez dole. Ale jinak dík
Únor 22, 200718 r Borci jak velké upravy se musí udělat pro výměnu zadního nárazníku z 97 roku na facelift? Nebo to pasuje bez uprav?Dík.
Únor 22, 200718 r Pásne uplně jak ulitej? Dík. A ještě bych se chtěl zeptat jak se přidělávají zadní podběhy pokud sem je tam vůbec neměl?
Únor 22, 200718 r pásne bez problémů jen pásky co jsou pod světly ti nebudou pasovat v nárazníku jsou po obvodu 3 šrouby ale v kastli 98 nevím jestli je příprava
Únor 22, 200718 r pásne bez problémů jen pásky co jsou pod světly ti nebudou pasovatv nárazníku jsou po obvodu 3 šrouby ale v kastli 98 nevím jestli je příprava joooo uz mi to dochazi, proc shanis tu rs koncovku, ty si vlastne koupil ten cernej rs i s tema parkacema, vid? hmm, no pekneeee!!!
Únor 23, 200718 r Pásne uplně jak ulitej?Dík. A ještě bych se chtěl zeptat jak se přidělávají zadní podběhy pokud sem je tam vůbec neměl? treba potom vymenit tu ciernu listu, ta je ina a nedaju sa zamenit
Únor 23, 200718 r A jak je to u combi taky tak? A ještě by mě zajímalo jestli není třeba větší protože tam mám tažné zařízení a taky vejfuck, aby se tam vešel. A taky jestli rs se liší od normálního jen tou dírou? Díkky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.