zdenusoun Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 (editace) Na klimatroniku je čidlo pro snímaní vnitřní teplty vozu , dostanu tuto hodnotu ze snímače na toto rádio ? myslím, že už jsem to někde viděl díky Editováno: 6. Srpen 2011, autor: zdenusoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 toto rádio/navigace to neumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 7. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Dobře a na maxidot to asi taky nedostanu vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 na maxidotu teplota je, ty jí tam nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 7. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 mám ale tu venkovní rád bych ještě tu vnitřní rok 2006 modelová řada 2007 LaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 tak se omlouvám, nějak jsme se překoukl, měl sem od začátku namysli venkovní teplotu, tu vnitřní nikde nevidíš, jen hodnotu, kterou si nastavíš na climatronu/climaticu. mám pocit, že tento údaj nezobrazuje žádné auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 Ale stejně je to na palici vnitřních snímačů je tam 3 pr.. takže auto tu hodnotu musí znát jinak by těžko fungoval climatronic a nikoho nenapadla možnost tu hodnotu zobrazit zvlášť když musí být klimou neustále vyhodnocována achjo nezbývá, než si tam poříditi toto :http://www.bmshop.eu/auto-moto-prislusenstvi/teplomer-do-auta-vnitrni-digitalni-alpin/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.