tomson1 Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Jsem členem Octavia clubu a nemohu se z té stánky po přihlášení dostat jako přihlášený na forum. Také když zadám nick přímo na foru,tak nesvítí to logo Octavia Clubu.Nevíte,co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 ikonku clubu ti musi nastavit Vittorio a stranky klubovy nemaji nic spolecnyho s forem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Ale na stránkách je odkaz forum,a mam za to,kdyz jsem prihlasen na klubu,ze to automaticky odkazem uz bez prihlaseni skoci na forum. Tak fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 opravdu ne tak to funguje i ve fabia clubu, že když si členem klubu tak požádáš aedmina aby ti tam ikonku dodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Požádej Vitta on ti to nastaví. Taky mi to aktivoval. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.