soury Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Zdravím, mam takovej uz vcelku velkej problem s ASR (Octavia 2001 1.9tdi 66kw sedan). cca 3 mesice zpatky jsem auto koupil na stredovym panelu je tlacitko ktere nereaguje(stava doneho jde), kdyz otocim klickem kontrolka se nerosviti. V karte auta kterou me vytiskli primo ve skodovce asr je.ridici jednotka se ve VAGu hlasi a nevykazuje zadne chyby. ale ASR proste nefunguje. jedina zavaznejsi porucha ktera na aute byla - nekdo neodborne stacel kilometry a rozharasil skoro vsechny ridici jednotky, ale ted uz je to v poradku a vsechny jednotky jsou prekodovane na puvodni. ale to asrko proste stavkuje btw auto bylo i v autorizovanem servisu skoda a ani tam si chlapci nevedeli rady. predem dekuji za veskere napady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 číslo řídící jednotky ABS..? neodborným stáčením nemůžeš rozhodit jednotky!!! to je absolutní blbost.!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soury Vloženo 11. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 cislo nevim,,, no spis sem myslel to ze pouzil nejakej levnej cinskej kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Zdravim pánové, měl bych takovej dotaz. Porouchalo se mi asi čidlo na snímání otáček a teď mi na oktě svítí ABS, ASR apod. Je někdo z Prahy či blízkého okolí Prahy a kouknul by se mi na to? Případně má někdo tip na nějakého dobrého automechanika? Přestěhoval jsem se do Prahy a tudíž tu žádného šikulu zatím nemám. Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 napíchnout a víš hnedka, který čidlo to bude. já to mam k tobě 60km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 no ja po roce auto napichl na diagnostiku a kablik nesviti, tudiz je v haji (uz mam objednanej jinej kablik) ja bych spis potreboval nekoho na opravu a nejak nikdo nepise (60km je uz docela dost, hlavne i casove to nejak zkloubit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 jasný chápu, bejt blíž nebyl by to problem někdo se ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rehy0810 Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 (editace) Zdravím, nikdy jsem si toho nevšímal ale nyní jsem zjistil že mi oktávka zabírá stále jen pravým kolem, i když prokluzuje tak se druhé kolo neprotočí. Moc se v tom nevyznám tak nevím jestli je to špatně nebo ne. Díky za radu Škoda Octavia 1 1.9TDI SLX 81kw r.v. 1998 A tlačítko ASR jak bývá na středovém panelu tak na své oktavce nemám. Editováno: 25. Září 2023, autor: Rehy0810 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.