z.docekal Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 (editace) pojedu na oba srazy. Editováno: 12. Září 2011, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogo.pv Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 To víš že zasáhnu,rád Ti pomůžu s přípravou,politbyro se může klidně sejít v Křemenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Pro mě je to už horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Ještě vám tady napíšu jednu perličku ze soboty, cestou do Olomouce před Prostějovem jsem zjistil, že nemám občanku ani řidičák. Naštěstí jsme policii české republiky ani nepotkali. Hold zase někde lelkovali na služebnách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myspulin Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 (editace) Krásných míst ke srazům je u nás i u východních sousedů habaděj, takže doufám, že tradice bude pokračovat. A tendenci přesunu směrem na východ kvituji s povděkem; trvalé bydliště mám cca 15 km od slovenských hranic A nemusí to být hned Tatry (ať už vysoké, nebo Nízké). Krásně je ve Strážovských vrších, Malé i Velké Fatře nebo třeba i hned na hranicích v Malých nebo Bílých Karpatech. A co třeba jižní Morava, slovácko, atd? Super výlet by byl kolem Baťova kanálu (ať žijí lodičky! ) a u Hodonína je nádherný, volně přístupný, bývalý vojenský prostor Hodonín-Pánov, který je celý na vátých pískách (Yetiho ve sněhových závějích už viděl každý, ale co takhle písečné duny? ), apod. Možností je zkrátka spousta, je to jenom o chuti a volném čase. Editováno: 12. Září 2011, autor: myspulin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 a někde na půl cesty by to nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Tak víte co, uděláme to u mě doma na zahradě, tam se vleze Yetíků, třeba celá výrobní fabrika. A na dvoře uděláme párty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Já bych tomu nechal volný průběh. Jenom si myslím to, že sraz mimo republiku, už nebude tak atraktivní, nehledě nato jezdit 300 nebo 400 km na sraz už je opravdu na pováženou. Aby jsme se mohli zase sejít a aby přijeli i další postižený virem YETI, chtělo by to srazy posunout kapku na západ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Klidně by mohl být i u nás v Přibyslavi, máme tu zámek s požárním muzeem, Žižkovou mohylu pak by se dalo zajet do Jihlavy, tam jsou katakomby. Ubytování by mohlo být buď v hotelu Gárny, nebo když by bylo teplo,tak by se snad někde našel plac na stany. Uvidíme co nám příští rok přinese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Mike: no Tygrik myslí to, že jestli jsem ženská nebo ne, zkoumali všichni tři (Tygrik, Heki, Artigas) velmi důkladně dohromady .... Hmmmm, je to tak. A navíc - při mém výrazně heterosexuálním zaměření - žádnej chlap mi nemůže být tak sympatický jako právě Petra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 13. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Heki! :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Tygříku! Uvědomuješ si, jaký je měsíc! Čekat do května! Nesouhlas! Vidím, že bude nutné svolat zasedání. Manželka včera při Kuřeti na třešních něco prohlásila o možnosti udělat víkendové výjezdní zasedání na baráku po Ještědem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Mike: no Tygrik myslí to, že jestli jsem ženská nebo ne, zkoumali všichni tři (Tygrik, Heki, Artigas) velmi důkladně dohromady .... Musím se důrazně ohradit, já Angelitu nezkoumal, já se v pátek věnoval třešním a ocásku, v sobotu byl v popředí zájmu Tulák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Tak víte co, uděláme to u mě doma na zahradě, tam se vleze Yetíků, třeba celá výrobní fabrika. A na dvoře uděláme párty. Jasně, dovezu udírnu a ocásky… a třešňovou… no, možná bude už švestková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 13. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Artigasi, 17. 9. mám v Olomouci seminář...od rána do pozdního odopledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Artigasi nejsem zasvěcen, prosím vysvětli mi ty ocásky. Napadá mě kde co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 (editace) Uzený vepřový ocásek – jde o oficiální název, pod kterým se tento kus prasete v OL prodává. Nejsem si jistý, jestli to není to samé jako vepřová kost křížová. Ocásek by mělo být podle mě něco trošku jiného. Opravdu se v tom nevyznám a to jsem z vesnice, zabijaček za sebou nespočet. Já ocásky ještě douzuji tak dvě - tři hodinky při 80°C, občas k nim přidám uzená kuřecí stehna, případně nějaké párky, prostě jeden má rad holky a druhý vdolky. K tomu pivečko a pak co dům dá – slivovici, meruňkovici, třešňovou, hruškovou, bezinkovou, kalvádos a nebo právě přivezenou specialitu – rybízovku. Editováno: 14. Září 2011, autor: Artigas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Artigasi, 17. 9. mám v Olomouci seminář...od rána do pozdního odopledne. Tygříku, v pátek od 14hod mám v práci akci: „Vypij, co zmůžeš“ s dovětkem - střízlivý nás šéf nedostane. Pokud to půjde, chvilku se vyspím v autě, nebo kde padnu a v sobotu mám denní do 18hod … Hele právě mi to došlo, zastav se za mnou v práci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Artigasi děkuji za osvětu. Taky mám nespočet zabíjaček za sebou, ale tohle jsem nikdy nejed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 tak jsem (celá natěšená) připíchla foťák k noťasu ....... a s hrůzou jsem zjistila, že přítel toho teda moc nenafotil ... takže, sem dám jednu fotku, protože ostatní čtyři jsou stejné, jako už tu jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogo.pv Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Artigasi,tak všechno možné už u mě proběhlo,ale rybízovka ještě ne.Co s tím provedem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Co by jsi s tím chtěl dělat? Budu muset vyhlásit akci : Ocásky & rybíz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.