Publikováno Srpen 15, 201114 r Zdravím všetkých. Mám takýto problém, začalo mi nerovnomerne fúkať vzduch z prieduchov na palubnej doske. T.j. že lavá strana mi fuka silnejšie ako strana pravá ( ked beriem aj prieduch pri dverách aj prieduch v strede palubovky, aj ked nastavím fukanie podla otočného ovládača ) tak na pravej strane je citelne slabší prúd vzduchu. pelový filter je nie je sice nový ale je biely, prečistený kompresorom.
Srpen 15, 201114 r v tom průduchu může být utržená klapka - jak kolečlem zavíráš ty přední lamely, tak se v zádu otvírá/zavírá klapka, mohla zůstat přivřená
Srpen 15, 201114 r Autor myslíš to kolečko ktorým sa reguluje tok vzduch na nohy sklo atd? kde je tá klapka, ako sa k nej dostanem? no vzduch tade ide zasa, nie že by nešiel vobec, ale ak dám fukar na maximum tak rukou je citelny asi 30% rozdiel medzi prúdiacim vzduchom v pravej a lavej časti prieduchov
Srpen 15, 201114 r ne, boční kolečko přímo na tom průduchu, tím, jak se zavírají (naklápějí) lamely - vydloubni celý průduch a podívej se na klapku, která je zezadu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.