libelius Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Zdravím všetkých. Mám takýto problém, začalo mi nerovnomerne fúkať vzduch z prieduchov na palubnej doske. T.j. že lavá strana mi fuka silnejšie ako strana pravá ( ked beriem aj prieduch pri dverách aj prieduch v strede palubovky, aj ked nastavím fukanie podla otočného ovládača ) tak na pravej strane je citelne slabší prúd vzduchu. pelový filter je nie je sice nový ale je biely, prečistený kompresorom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 v tom průduchu může být utržená klapka - jak kolečlem zavíráš ty přední lamely, tak se v zádu otvírá/zavírá klapka, mohla zůstat přivřená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 15. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 myslíš to kolečko ktorým sa reguluje tok vzduch na nohy sklo atd? kde je tá klapka, ako sa k nej dostanem? no vzduch tade ide zasa, nie že by nešiel vobec, ale ak dám fukar na maximum tak rukou je citelny asi 30% rozdiel medzi prúdiacim vzduchom v pravej a lavej časti prieduchov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 ne, boční kolečko přímo na tom průduchu, tím, jak se zavírají (naklápějí) lamely - vydloubni celý průduch a podívej se na klapku, která je zezadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.