VladaM Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Ahoj, nemáte nějaký tip na firmu, která provádí přečalounění plastového volantu do kůže, na Ostravsku? Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Nebude lepší si koupit rovnou kožený. Stejně ho budeš muset demontovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaM Vloženo 16. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Demontaz by nemela byt problem na to mam automechanika, priznam se ze u precalouneni ocekavam cenu do 1500,- ale predpokladam ze novy volant by me vysel asi mnohem draz ne? Nejlevnejsi co jsem videl byl kozeny volant na S II za +- 3000,- , ale nejsem zadny odbornik a pokud se cena pohybuje nize tak si rad necham poradit. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Proč hned nový? Objeď si nějaké vrakoviště a myslím, že najdeš docela solidní za super cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaM Vloženo 17. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Priznam se ze objizdeni vrakovist by se asi prodrazilo (kdyz pominu zakladni veci - neznalost vrakovist v mem okoli, tahani cloveka co by to z vraku vymontoval atd....). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filirintidintin Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 Tady máš číslo na čalouníka, bydlí cca 10 minut od centra ov, směr hlučín, nevím přesně jak se to tam jmenuje. Dělal mi kůži na kapotu a zrcátka a známému celý interiér do golfa. A Mistrovské dílo. A cenovky taky super!!! Určitě budeš spokojen, klidně se odkaž na mě. 606 529 751 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.