Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ono to nejlevnější se pak odrazí v něčem jiném......což osobně nechci, aby se vykládalo, že díky tomu a tomu se zákazníkovi něco podělalo na motoru......zajímavé je, že když si jdeš koupit televizi, nekoupíš černobílou, mobil to samé...a když někdo chce do auta za 300 tisíc plyn, chce to nejlacinější....pořád se musím učit...

Šéf v podstatě ani moc ne, ale dřív sem nic jiného než Staga neuměl. I když někdy ho hodně štve když okolo jednoho auta se mění 3-4x vstřiky. Věc druhá, normalizoval se ceník, poptávkový formulář takže si lidi mohou vybrat (i podle ceny). A nakonec je ještě jeden aspekt, systém který tam lze namontovat a který nelze, a druhá věc, který doporučuju já a který ne...

Stagé auta bez EOBD nevím jak bych ladil např s Landi, když nevidím korekce....pro mě je to strašně pracné, takže bez OBD převážně Staga, kdo chce kvalitnější tak BRC.

Pokud to má EOBD a korekce (abych se mohl něčeho při ladění chytnout) tak mohu nabídnout Staga, BRC, Lovato i Landi, problém sou pak peníze....ale tak raději lovato než staga....potřebuju se totiž lovato naučit :kol-31:

mobil mam 5 let stary a jsem druhym majitelem.... televizi nemam ani tu cernobilou... v aute mam stag s valtekama.... koukam ze jsem slusnej looser :)

Hele, neviděl bych to zase až tak špatně.....ale looser budeš jestli tam máš 34ky.

• 9 měsíců později...
  • Autor

tak dnes jsem byl s Čendou na LPG garančce ... sice mi to nepípalo, nicméně jsem měl na LPG najeto takřka 30t km, tak jsem z toho byl už takový nervózní. Včera jsem se potkal v marketu se svým servisákem, tak jsem se s ním domluvil na dnešek. Pak jsem nad tím přemýšlel, proč to ještě nepípalo, když u Fábule se to hlásí cca v 22-25t km a přišel jsem na to, že jsem vlastně byl vloni na podzim na doladění (po cca 5t km) a asi se přehrával firmware, takže došlo k vynulování motohodin. Takže jsem přijel k Radkovi, zrovna tam řešil toho jednoho firemního Opela Combo (co předělává celou tu firemní flotilu) a že prý jestli bych tomu věřil, že mu na něm odešly obě lambdy naráz. Tak jsme přešli k Čendovi, vymontoval celý plastový plášť s filtrem a dal mi ho do ruky a mezitím bral tel.hovor. Tak jsem ten plast.kryt rozpojil, abych se podíval, jak vypadá fitr po 30t km, no čistý nebyl, ale dle servisáka, zas tak tragický taky nebyl, prý tam měl daleko horší. Pak jsme probrali, koho jsem mu tam poslal na přestavbu. Pak napíchl noťas, podíval se jak je to zakreslené v mapě, malinko jsem to měl ještě v určité pasáži bohatější, tak poladil, pak se podíval jak je to s tím pípáním, tak tam bylo něco přes 290 motohodin, takže rezerva do 350 tam byla, ale spíše jen kvůli tomu že po tom doladění před rokem došlo k vynulování. Mrkl ještě na tlak na reduktoru, také dobré, tak řekl, zabouchněte si to a jeďte. Tak jsem to zabouchl a šel za ním že to finančně srovnáme a on že nechte to být, naopak mi dal ještě paklík vizitek (jako by věděl, že už jsem všechny jeho rozdal - poslední jsem dával dvěma roomsterákům na srazu) a tak jsem kopl do vrtule a frčel ... takže za mě maximální spokojenost :kol-47:

Upraveno od Malta

• 4 týdny později...

jo jo tohle rovnani nechte to bejt taky od sveho plynare znam...resim alespon krabickou cigaret :)

• Autor

no můj nekouří, nicméně poté co se naposled, už zoufalstvím, zhulákal slivovicí nad mojí Fábčou, páč za boha nemohl přijít co je na ní špatně, když už všichni ostatní selhali, tak jsem krom finanční úplaty, mu věnoval i litr domácí ... pravda se ošíval, že je mu blbě jen se na ní podívá :ble, nicméně říkám nechte jí uležet, šak ona zase přijde vhod :kol-28:

Upraveno od Malta

jj s flaškou v ruce se hned jedná líp..

• 2 měsíce později...

cca po roce jeden vstřik evo08 přidřený... reklamace se vyřizuje, tak to snad dopadne dobře doufám.

Už se nemůžu dočkat až se to rozbije po záruce..., takže až k tomu dojde (jestli k tomu dojde) tak je nechám vyměnit za valtek

Upraveno od Fridrich

a budeš pak mít vstřiky přidřené třeba každých 20 tisíc, někdy i míň,Valteky jsou konstrukčně paskvil.....

Asi teorizuju zbytečně a po vyřízení reklamace to už bude fungovat bez problémů...snad

Upraveno od Fridrich

cca 20-25 tis km tankováno pouze na velkých pumpách

Upraveno od Fridrich

tak drzim palce at je to ojedineli pripad a vyrobce uzna zaruku...

• Autor

tak já mám aktuálně 38t km na EVO 08 a ťukťuk :blbec:   nema problema

silarm: děkuji

Malta: ostatní auta co dělala stejná dílna mě nebo známým, taky v pořádku jezdí. Je pravda, že je v nich ale předešlá verze evo07.

• Autor

no tak jen doufám, že mě toto nepotká, mám už jen něco přes půl roku do konce záruky :kol-26:

tak vyměněná lišta na záruku 

kdo na sebe vzal zaruku servis nebo vyrobce?

Ono to je asi jedno hlavne ze mas nove :)

zastoupení výrobce, zaplaťpánbůh.

5000 za lištu bych byl radostí bez sebe

• 1 rok později...
  • Autor

A kolik tipuješ benzínu k tomu? Standardně 0,5 - 0,75l / 100km nebo to ještě nemáš odměřené?

tak jsem to začal sledovat až teď od nového roku .... říkám si kurňa mám chytrý telefon, tak si nebud přece psát deníček :kol-46: , stáhl si aplikaci a vedu si všehcny čtyři spotřeby (2xplyn F a R a 2xbeneli F a R) a mám tu reálná data, že opravdu ta spotřeba beneli je tam rozdílná, tedy že room přepíná dříve. Fábule 0,78l/100km (čítám že s létem se to sníží), Room 0,45l/100km. Obojí za stejné období, tedy od zač.roku do teď a i na zhruba stejné km, ted cca 5500km.

coze ve škodovce italské kompomenti na LPG?

co to je za nesmisl co příjde zachvíli lancia oktavia?

Co tim chtěl básnik vlastně říci.... :kol-44:

Upraveno od bitttpower

Nevím jak Evo08, ale 07 byly pěkné svině

• Autor

EVO 08 zatím nema probléma, aktuálně na nich 58 000km bez sebemenších problémů

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.