Kostia Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 Ahoj všichni, možná trochu zvláštní téma, ale moje paranoia mě nutí toto napsat. Mám fabii combi elegance r.v 2006 1,4 tdi najeto 69tisíc a furt něco řeším, ale už se podezírám, že jsem jen citlivka a to i proto, že auto není jen městský vozík, ale vydávám se s ním i na cesty po Evropě a potřebuju ho mít v top stavu. Budete se divit jeszdím s ním a se svým windsurfingem do itálie, německa atd:) Moc by mi pomohlo poznat aspoň ještě jednu fábku stejné specifikace na porovnání některých vlastností a projevů, které já považuju za problém, ale oni možná problém nejsou a jde o normální projevy:o)) (chování převodovky, některé zvuky, případně chování elektriky při výstražných světlech - poblikávání všeho v autě atd.) zkrátka nějakou referenci:) nabízím to samé prošťárali bysme si auta navzájem, či mohu poradit i v dalších věcech co jsem již řešil... Budu rád když se někdo najde na pokec a nějaký ten srázek. Díky kdyžtak email na mě: kostik.on@volny.cz PRAHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa1980 Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Ahoj. Já jsem teda z Vysočiny mám Škodu Fabia 1,4Tdi 55kw 12/2003 naběháno 232 000km.Je to 14dní co jsem ji koupil tak ji poznávám ale poku by jsi měl cestu po Vysočině neni problém dat pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostia Vloženo 22. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Ahoj. Já jsem teda z Vysočiny mám Škodu Fabia 1,4Tdi 55kw 12/2003 naběháno 232 000km.Je to 14dní co jsem ji koupil tak ji poznávám ale poku by jsi měl cestu po Vysočině neni problém dat pokec. Cau. Moc díky, po vysocine sem tam cestu mam (parkrat za rok kolem Jimramova). Tak bych se urcite ozval. moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostia Vloženo 29. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Zdarec. tak fakt nikdo? na Vysocine jsem jeste nebyl:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Tož já, ale my už jsme se viděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostia Vloženo 9. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 (editace) Prave jsem se vratil z itošky - v důsledku nenadálých okolností - kamarádovi se u mnichova pokakalo mondeo jsme byli ve fabce tri lidi, vevnitr dve kola rozlozeny, kempova vybava na tyden + serfova vybava pro dva lidi na strese (dva serfy 6 plachet atd) tedy plna zatez, najeto celkem 2000km se spotrebou 6,1l. na pohodu. Editováno: 9. Červenec 2012, autor: Kostia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Tak to je luxus, to my proti tobe pojedeme poloprazdny a to budeme 4 v aute a plny kufr jsem zvedav, jestli to ta moje da, trochu zlobi, ale snad jsme to uz opravili, jestli ne, tak bude mega rychly servis pred dovolenou. V patek odjizdime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostia Vloženo 11. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 a co zlobi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Svitila kontrolka emisí, tak jsme vyčistili váhu vzduchu, teď i EGR a klapku, po 40 km od vyčistění zhasla a už se skoro 200 km nerozsvítila, tak doufám, že to tím je vyřešené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 tak jestli budes mit cestu pres jizni cechy az pojedes do ty italie tak klidne napis auto viz muj podpisjinak moje cesta jen s pritelkyni do italie a zpet volna jizda po dalnicich tempomat na 110na dolnim dvoristi pred hranicema tankovano do plna i do ovzdusnovaku cca 53 litru namireno do jesola a zpet na jednu nadrz 3,7 l tam a 3,8 l zpetjen podotykam na 14'' origo alu gumy 185/60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.