Phateee Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Ahoj, potreboval bych poradit:) Mam pravdepodobne rozbity abs, nedavno jsem menil brzdy - komplet, a po 2tis km to zaclo blbnout....kdyz brzdim a jedu do zatacky tak zacne bezduvodne pracovat abs ,brzdi prerusovane levy predni kolo a to pak boucha(je to dosti slyset)...Koukali jsme uz nato 2, z hlediska mechanicky stranky je vse v poradku, zkousel jsem merit rychlost vsech kol pres diganostiku - vse ok, diagnostika nehlasi zadny jiny problem, napr. s chybnym cidlem. Zacinam si myslet, ze odesla ridici jednotka abs, je to o1,TDI, 81kw...Diky za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik112 Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Tento problém jsem řešil a bylo to ložisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 To je jednoduché,napíchnout diagnostiku a proměřit čidla. Ale za jízdy,kdy se závada projevuje.To vyřid mechanikovi, co to toho jen koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.