Přejít na obsah

SPOJKA

Dave0401

Doporučené příspěvky

Mam ted venku motor z octavy a resim kolik vydrzi spojka u benzinu 2.0 85kW ???

Mam vymenit jen lamelu a lozisko nebo je nutne vymenit i pritlacak??? Je tam 2 hmotny, takze bude drahy... :(

Mate nekdo zkusenosti? Kolik km muze snest spojka u takoveho benzinaka?

já jsem měnil jednou celou spojku a jednou pouze lamelu. Mám ale upravenou 1.8T a měním to přesně každejch 40 000km :) no směju se tomu, ale k smíchu to rozhodně není

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řeším podobnej problém. Mám OI RS, nalítáno 88t km a spojka mi taky odchází do věčnejch lovišť. Co jsem tak zjišťoval, tak je lepší vyměnit lamenu s přítlačákem a ložisko. Cena se pohybuje cca okolo 8-9t za komplet, pokud by se měnil i setrvák, tak je to dalších cca 20t navrch (dokonce mi tvrdili, že by se u RS měl vyměnit i setrvák :angry:)... když jsem tak nad tim uvažoval, spíš se přiklánim k variantě udělat to pořádně a to vyhodit dvouhmotovej setrvák, místo něj dát duralovej, kovokoramiku lamelu a pořádnej přítlačák a bude to případně dost dimenzovaný na další úpravy auta... bohužel jsem ještě neobdržel ceny:( Jen co se k nim dostanu, zveřejnim je...

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...
já jsem měnil jednou celou spojku a jednou pouze lamelu. Mám ale upravenou 1.8T a měním to přesně každejch 40 000km :) no směju se tomu, ale k smíchu to rozhodně není

sto meni za 1hmot

Zotrvak sa vraj oplati vymenit za 1hmot, ze ten vydrzi naveky, ale mot. je pak trochu hlucnejsi.

Nevi nekdo, ci je na okte 1 4x4 PD rovnaky zotrvak (velkost, prip. prevedenie) ako u normal. okty? Prip. keby mal niekto ten 1hmot. na predaj...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...