Publikováno Srpen 19, 201114 r Pomožte.Vychadzajuci velmi neprijemny zvuk,ktory vychadza od poistiek.Je to rezonovanie pri zošliapnuti a naslednom ubrati plynu hlavne na prvych troch rychlostiach.Okolo filtra vzduchu je vsetko uchytene.Motor 1,9tdi-82KW.
Srpen 19, 201114 r Ahoj, kolegovi to dělal filtr box, zkus někoho, ať ho podrží a uvidíš, teda pokud ti to dělá i při volnoběhu a zvýšených otáčkách.
Srpen 19, 201114 r Myslím, že toto je zcela irelevantní. Všichni víme, nebo téměř všichni, že tazatel měl určitě na mysli 81 kW.
Srpen 19, 201114 r Ale ani opis poruchy nie je presny Nazov temy je : Vybracie od vzduchoveho filtra . A potom zas zvuk vychadza od poistiek.
Srpen 19, 201114 r Vzhledem k tomu, že pojistky v autě jsou z pohledu řidiče na levé straně a vzduchový filtr taky, tak bych řekl , že tazateli se zdá, že pazvuky vydává onen filtr (ten je zas v motorovém prostoru jakoby přes stěnu za pojistkama) , nebo něco kolem něj a ty zvuky se do kabiny dostávají právě někde v prostoru pojistek v kabině. Takhle jsem dotaz pochopil já. Možná blbě . Upraveno Srpen 19, 201114 r od Wojnar
Srpen 20, 201114 r Autor Pochopil si to spravne.Zajtra skusim nech mi niekdo podrzi ten box filtra.Som zvedavy či to pomože.Zvuk je to otrasny.A sorry,ten motor je 81KW. Upraveno Srpen 21, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.