Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pomožte.Vychadzajuci velmi neprijemny zvuk,ktory vychadza od poistiek.Je to rezonovanie pri zošliapnuti a naslednom ubrati plynu hlavne na prvych troch rychlostiach.Okolo filtra vzduchu je vsetko uchytene.Motor 1,9tdi-82KW.

Ahoj, kolegovi to dělal filtr box, zkus někoho, ať ho podrží a uvidíš, teda pokud ti to dělá i při volnoběhu a zvýšených otáčkách.

:palec2: Motor 1,9TDI-82KW Neexistuje.;)

Třeba má chip:-D

Myslím, že toto je zcela irelevantní. Všichni víme, nebo téměř všichni, že tazatel měl určitě na mysli 81 kW.

Ale ani opis poruchy nie je presny :palec2:

Nazov temy je : Vybracie od vzduchoveho filtra .:kuk: A potom zas zvuk vychadza od poistiek.;)

Vzhledem k tomu, že pojistky v autě jsou z pohledu řidiče na levé straně a vzduchový filtr taky, tak bych řekl , že tazateli se zdá, že pazvuky vydává onen filtr (ten je zas v motorovém prostoru jakoby přes stěnu za pojistkama) , nebo něco kolem něj a ty zvuky se do kabiny dostávají právě někde v prostoru pojistek v kabině.

Takhle jsem dotaz pochopil já. Možná blbě :feve: .

Upraveno od Wojnar

• Autor

Pochopil si to spravne.Zajtra skusim nech mi niekdo podrzi ten box filtra.Som zvedavy či to pomože.Zvuk je to otrasny.A sorry,ten motor je 81KW.

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.