OrOrO Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Asi po měsíci co vlastním O II a potýkání se s problémem vyhřívání zadního okna jsem se dostal k tomu tento problém řešit. Po rozebrání plastů zadních dveří jsem zjistil, tak jako většina těch co jim okno nevyhřívá, upadený kontakt ze zadního skla Nějaké lepení,ani zpětné připájení na sklo nepřicházelo v úvahu,přede mnou se zřejmě již někdo pokoušel tento kontakt nalepit na sklo. Dostel jsem nápad originál kontakt nepoužit a vyrobit si svůj,který půjde na sklo napájet. A tak jsem si vyrobil toto. Měděný kontakt bych na sklo nenapájel,ale dva kousky drátu už šli napájet úplně v pohodě, Po složení plastů,vyhřívání funguje zase jak má. Možná to někomu pomůže. Ahoj Honza-Ororo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldik Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Čus mam octavii I combi a včera jsem měnil žárovky u SPZ, ale pak mi tam nešel vrátit ten kryt a jak jsem ho tam rval tak mi upadla jedna postranní lišta co vede podél okna. Řikám no dobrý tak vytáhnu i tu druhou a půjde to tam líp no ale kdo měl tušit že přímo v tý liště je vedení kabelů a taky kabel pro vyhřejvání co tam je danej tak že při sundání lišty se urve plíšek na vyhřívání (gratuluju soudruzi, opravdu chytře vymyšleno). No a teď jak ho tam vrátit? Mezí sklem a kastlí je snad ani ne 5mm prostoru takže připájet asi nemožný jedině přilepit vodivým lepidlem..Má s tím někdo zkušenost? PS: Ve 21. století stále lepit plíšky k oknu jako za dob šáde u toho mi opravdu zůstává rozum stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 Prodává se vodivé lepidlo na vyhřívání skla...Funguje to....Je to i na přerušené vedení na skle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldik Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 (editace) A jaký lepidlo myslíš? Našel jsem Loctite 3888 to za tisíc korun nepříchází v úvahu. Pak Loctite 3863 ale to je jen na přerušený vodivý cesty a pak jsem našel Wire Glue, ale nic moc zkušeností s nim jsem se nedočet. Ještě budu volat do autoskel kolik by si za takovou opravu řekli.. Editováno: 26. Prosinec 2011, autor: paldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Čus mam octavii I combi a včera jsem měnil žárovky u SPZ, ale pak mi tam nešel vrátit ten kryt a jak jsem ho tam rval tak mi upadla jedna postranní lišta co vede podél okna. Řikám no dobrý tak vytáhnu i tu druhou a půjde to tam líp no ale kdo měl tušit že přímo v tý liště je vedení kabelů a taky kabel pro vyhřejvání co tam je danej tak že při sundání lišty se urve plíšek na vyhřívání (gratuluju soudruzi, opravdu chytře vymyšleno). No a teď jak ho tam vrátit? Mezí sklem a kastlí je snad ani ne 5mm prostoru takže připájet asi nemožný jedině přilepit vodivým lepidlem..Má s tím někdo zkušenost? PS: Ve 21. století stále lepit plíšky k oknu jako za dob šáde u toho mi opravdu zůstává rozum stát Mam uplne ten samy problem. Budu to resit vymenou zadniho okna pres pojistovnu, protoze jak si psal, zadny misto tam na opravu neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldik Vloženo 14. leden 2012 Sdílet Vloženo 14. leden 2012 (editace) Tak já už mám kontakt přilepenej konečně. Zatím teda jen ověřena vodivost propípnutím a zejtra zkusim jestli odmlžuje, ale neměl by být problém. Lepil mi to známej v autosklech, normálně plíšek přilepil lepidlem sklo-kov a pak to opatlal tim lakem na opravu přerušených cest. Říkal, že z 99% je ta oprava úspěšná // Tak bohužel, utrhl se mi i druhej plíšek Editováno: 16. leden 2012, autor: paldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 (editace) Zdravim, utrhl se mi druhý plíšek než má Ororo na fotkách. Snažil sem se ho přilepit vodivým lepidlem ale bohužel mi to po přilepení zkratuje Nevíte co jsem udělal špatně? Přístup je tam fakt na h.... Jak má být správně přilepený ten plíšek aby mi to nezkratovalo? Editováno: 27. leden 2014, autor: Kali - topr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali - topr Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Nemá s tím někdo zkušenost? Teď v mrazech mě to celkem štve že mě to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav H. Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Nějaké lepení,ani zpětné připájení na sklo nepřicházelo v úvahu,přede mnou se zřejmě již někdo pokoušel tento kontakt nalepit na sklo. Dostel jsem nápad originál kontakt nepoužit a vyrobit si svůj,který půjde na sklo napájet. A tak jsem si vyrobil toto. Ahoj, prosimte jakou Jsi pouzil pajeci kapalinu? Nebo co? Zkousel jsem akorat kalafunu a nechytam se... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barryk10cz Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 zdravím , nefunguje mi pár pruhů vyhřívání zadního skla , četl jsem , že se dají opravit vcelku lehce přetřením nějakým stříbrem nebo něčím , ale na zadním skle mám stínící fólii , takže pokud to budu chtít opravit tak ji budu muset odstranit? Předpokládám že se to dělá zevniř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 Ano, dela se to zevnitr, takze odstraneni folie te asi nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Mám problém s vyhříváním zadního okna na O2 FL, sedan, r.v. 5/2009. Aut. Klimatizace. Dneska v mrazu (stalo venku při cca. -6C) se nedokázalo zadní sklo ani po 20min. jízdy rozehřát. Tlačítko zmáčknuto (2x) do zhasnutí vždy což je po 10min. Je to normální či ne? Jen upozorňuji, že okno bylo před touto vadou vlivem DN měněno společně se zadním víkem. Dále mě zaráží, že se vypálí kolečko na krajích, kde je ke sklu připojena elektrika. Je to normální či nikoliv. Před DN jsem tento jev nepozoroval. Zadní stěrač funguje. Díky. Přikládám foto s časy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulichson Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Ahoj, nefunguje mi výhřev zadního skla. Když zmáčknu tlačítko, tak se jen rozsvítí kontrolka asi na tři vteřiny a zhasne, relé vůbec nesepne. Neřešil jste to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.