Pawlosss Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli lze vyřešit problém s výfukem který je na obrázku tak, aby se nemusel pořizovat nový katalyzátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Opravit se to dá. Vymontovat katalyzátor včetně obou tlumičů. Na katalyzátor navařit kousek trubky ze starého výfuku (prostřední díl) a koupit nový prostřední díl, popřípadě podle stavu zadního dílu koupit rovnou i ten. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlosss Vloženo 22. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 (editace) Od katalyzátoru dál je to celé měněné asi před 3 roky a najeto kolem 10 000 km takže to bych řekl že je v pořádku. Jinak už jsem uvažoval že bych koupil kousek trubky k navaření a spojku ale ne tu kruhovou která tam byla ale tuhle: Spojka. Akorát nejsem si jistý průměrem té trubky, jestli to je 42 mm a a potom se to zvětšuje na 45 mm. Editováno: 22. Srpen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 (editace) V pokud je prostřední díl zachovalý, tak na katalyzátor navař kousek trubky, prostřední díl uřež za rozšířením (podle foto je stejně částečně shnilý) a použij spojku na výfuky. Editováno: 23. Srpen 2011, autor: Kedarek1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlosss Vloženo 23. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 (editace) Asi to tak udělám. Akorát nevím jaký průměr té trubky a spojky mám pořídit. Editováno: 23. Srpen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Uvedenou spojku viz. výše. jsem taky použil na orezlé trubky ,,výfuku" a mám jen poznatek, že to pěkně naprd těsní ofukuje to okolo.. pokud ti to nevadí a chceš to jen dost zmírnit tak to ujde. Možná sem měl tu trubku u katu už dost krátkou a ,,deformovanou" proto to propouštělo ale běžně to nikdo ani nepozná. Pokud bys byl šokovnej a chtěl to tak na cca rok až tři dá se to i vytvarovat tlustším plechem a ovařit okolo ale je to pracnější a časově asi delší, pak bys to měl zavařeno v celku a další díra by znamenala celou výměnu. Záleží na jak dlouho to chceš a jak má auto sloužit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.