Přejít na obsah

Rezavý a prasklý výfuk

Pawlosss

Doporučené příspěvky

Od katalyzátoru dál je to celé měněné asi před 3 roky a najeto kolem 10 000 km takže to bych řekl že je v pořádku. Jinak už jsem uvažoval že bych koupil kousek trubky k navaření a spojku ale ne tu kruhovou která tam byla ale tuhle: Spojka. Akorát nejsem si jistý průměrem té trubky, jestli to je 42 mm a a potom se to zvětšuje na 45 mm.

Editováno: , autor: Malta
citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...

Uvedenou spojku viz. výše. jsem taky použil na orezlé trubky ,,výfuku" a mám jen poznatek, že to pěkně naprd těsní ofukuje to okolo.. pokud ti to nevadí a chceš to jen dost zmírnit tak to ujde. Možná sem měl tu trubku u katu už dost krátkou a ,,deformovanou" proto to propouštělo ale běžně to nikdo ani nepozná.

Pokud bys byl šokovnej a chtěl to tak na cca rok až tři dá se to i vytvarovat tlustším plechem a ovařit okolo ale je to pracnější a časově asi delší, pak bys to měl zavařeno v celku a další díra by znamenala celou výměnu. Záleží na jak dlouho to chceš a jak má auto sloužit. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...