Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den.

Chtěl jsem se zeptat jestli lze vyřešit problém s výfukem který je na obrázku tak, aby se nemusel pořizovat nový katalyzátor.

post-68466-0-69608900-1314005556_thumb.j

post-68466-0-24521000-1314005569_thumb.j

Opravit se to dá. Vymontovat katalyzátor včetně obou tlumičů. Na katalyzátor navařit kousek trubky ze starého výfuku (prostřední díl) a koupit nový prostřední díl, popřípadě podle stavu zadního dílu koupit rovnou i ten.

• Autor

Od katalyzátoru dál je to celé měněné asi před 3 roky a najeto kolem 10 000 km takže to bych řekl že je v pořádku. Jinak už jsem uvažoval že bych koupil kousek trubky k navaření a spojku ale ne tu kruhovou která tam byla ale tuhle: Spojka. Akorát nejsem si jistý průměrem té trubky, jestli to je 42 mm a a potom se to zvětšuje na 45 mm.

Upraveno od Malta
citace předchozího příspěvku. Citace smazána.

V pokud je prostřední díl zachovalý, tak na katalyzátor navař kousek trubky, prostřední díl uřež za rozšířením (podle foto je stejně částečně shnilý) a použij spojku na výfuky.

post-53175-0-41777400-1314078571_thumb.j

Upraveno od Kedarek1

• Autor

Asi to tak udělám. Akorát nevím jaký průměr té trubky a spojky mám pořídit.

Upraveno od Malta
citace předchozího příspěvku. Citace smazána.

• 1 rok později...

Uvedenou spojku viz. výše. jsem taky použil na orezlé trubky ,,výfuku" a mám jen poznatek, že to pěkně naprd těsní ofukuje to okolo.. pokud ti to nevadí a chceš to jen dost zmírnit tak to ujde. Možná sem měl tu trubku u katu už dost krátkou a ,,deformovanou" proto to propouštělo ale běžně to nikdo ani nepozná.

Pokud bys byl šokovnej a chtěl to tak na cca rok až tři dá se to i vytvarovat tlustším plechem a ovařit okolo ale je to pracnější a časově asi delší, pak bys to měl zavařeno v celku a další díra by znamenala celou výměnu. Záleží na jak dlouho to chceš a jak má auto sloužit. :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.