Under Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Nazdárek, poslední dobou mě hrozně řve motor - zvuk připomíná tak trochu laďák :-) Bývalý majitel mi řekl, že prý je povolen jakýsi střední díl výfuku a že se to špatně dotahuje. Má s tím někdo zkušenosti? Dá se to nějak opravit a popř. kolik by to stálo? Mám O1 98" 55kw. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falewick Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 (editace) Já bych ho eventuelně podle stáří vyměnil, na AEE hrozně odchází střed. Střední díl výfuku, neoriginální BOSAL (nebrat Starline) stojí asi 1500, plus nějaké svorky podle potřeby, a třeba tak 1-1,5 hodiny práce. Počítej tak 2,5-3 tis. Kdyby na tom byl špatně zadní díl, vyměnil bych taky, najednou to vyjde levněji. Pokud budeš to auto mít třeba ještě 2 roky tak to nestojí za ty starosti kdy a kde to praskne. Editováno: 24. Srpen 2011, autor: Falewick 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 24. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Ok, díky! Ještě bych se chtěl zeptat, jestli to má vliv na spotřebu. Nechce se mi teď do toho vrážet peníze, pokud to bude žrát furt stejně, nechám to ještě nějakej ten pátek hučet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 75Kw Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Jestli tam máš někde netěsnost nějakou tu kapku to asi spápne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.