Přejít na obsah

Škoda Octavia dovoz německo

honzax5

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Hmm, serviska se ztratila asi při převozu, no to se stává pořád. :D Stejně jako ten nájezd, skoro každý druhý si koupí TDi v nejvyšší výbavě na nájezd 10 000 km ročně. :D Ale hlavně, že má "erbek", to je pak záruka kvality. :D

Ještě něco k uvedenému inzerátu (tedy k prodejci) z jiné diskuze:

Ty toho prodejce (farkas28@seznam.cz) znáš? Nabízí totiž hromadu škodovek s najetýma cca 130K Km, zásadně po prvním majiteli a bez servisky. Neumí napsat airbag a celkově mi nepřijde jeho nabídka důvěryhodná. Jaký důvod musel spořivý Němec mít, aby se zbavoval sedmiletého auta, které vypadá jako nové a má údajně najeto 130 tisíc?

Ale k tématu - sám jsem kupoval Fábii TDi z Německa - netuším, jestli je odolnější, ale momentálně má najeto 268 000 km a má původní turbo, váhu vzduchu a funguje a jezdí... a navíc oproti tomu samému roku a výbavě měla zadní kotoučové brzdy, v ČR měly jen bubny... Takže z Německa klidně, ale nejlépe přímo, nebo si nechat dovézt vyhlédnuté a prověřené auto nejlépe od prodejce Škoda v Německu. Na podobné inzeráty jako byl zde uvedený rovnou zapomenout, maximálně nějaký reálný a se servisní knížkou - pak zavolat do uvedeného servisu, ověřit historii a dalo by se tomu věřit...

Úskalí - většinou, tedy co jsem já narazil na dovezené auta z Německa v našich bazarech - jsou auta v Německu bouraná a tady opravená a to jen tak, aby se auto prodalo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z Německa ano, ale jak píše Samurai přímo od velkého prodejce a hlavně němce, těch turků a já nevím čeho ještě, je tam taky už habakuk!!! Jsou stejní a někdy i horší než zdejší "FARKAŠOVÉ! Auto bez servisky a řádného prověření prostě v žádném případě nebrat!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...