honzax5 Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Ahoj, měl bych dotaz o dovozu škodovek z německa. Konkretně přemýšlím o něčem takovém: http://www.autabezbazaru.cz/nabidka/124-skoda-octavia/ zajímalo by mne jaká jsou úskalí koupě dovezeného vozu, případně jestli je možné prověřit v německu původ vozu. díky honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David75 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Zdravím tě,mám taky dovoz z D a nemám žádný problém,spíš naopak,jsem spokojen.Nadstandartní výbava oproti tuzemským vozům a lepší zpracování.Za tu cenu se to opravdu vyplatilo,ale opravdu moc záleží jak natrefíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 L&K z roku 2000 se 131tkm z D je bláhovost. Před koupí kompletně prověřit! A myslím, že prodejce Farkaš se tady někde na foru řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Tak tem km neverim auto v dieslu po 10letech jen 130tis A proc ma svetla pro denni sviceni kdyz je z Nemecka? Ze by dovozce uz sam namontoval. V Nemecku se pres den nesviti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Hmm, serviska se ztratila asi při převozu, no to se stává pořád. Stejně jako ten nájezd, skoro každý druhý si koupí TDi v nejvyšší výbavě na nájezd 10 000 km ročně. Ale hlavně, že má "erbek", to je pak záruka kvality. Ještě něco k uvedenému inzerátu (tedy k prodejci) z jiné diskuze: Ty toho prodejce (farkas28@seznam.cz) znáš? Nabízí totiž hromadu škodovek s najetýma cca 130K Km, zásadně po prvním majiteli a bez servisky. Neumí napsat airbag a celkově mi nepřijde jeho nabídka důvěryhodná. Jaký důvod musel spořivý Němec mít, aby se zbavoval sedmiletého auta, které vypadá jako nové a má údajně najeto 130 tisíc? Ale k tématu - sám jsem kupoval Fábii TDi z Německa - netuším, jestli je odolnější, ale momentálně má najeto 268 000 km a má původní turbo, váhu vzduchu a funguje a jezdí... a navíc oproti tomu samému roku a výbavě měla zadní kotoučové brzdy, v ČR měly jen bubny... Takže z Německa klidně, ale nejlépe přímo, nebo si nechat dovézt vyhlédnuté a prověřené auto nejlépe od prodejce Škoda v Německu. Na podobné inzeráty jako byl zde uvedený rovnou zapomenout, maximálně nějaký reálný a se servisní knížkou - pak zavolat do uvedeného servisu, ověřit historii a dalo by se tomu věřit... Úskalí - většinou, tedy co jsem já narazil na dovezené auta z Německa v našich bazarech - jsou auta v Německu bouraná a tady opravená a to jen tak, aby se auto prodalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubin Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Z Německa ano, ale jak píše Samurai přímo od velkého prodejce a hlavně němce, těch turků a já nevím čeho ještě, je tam taky už habakuk!!! Jsou stejní a někdy i horší než zdejší "FARKAŠOVÉ! Auto bez servisky a řádného prověření prostě v žádném případě nebrat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Ted jsem byl hodinu na mobile.de potrebuju auto pro manzelku. Majitele bazaru turci rusove. Protoze jsem v Nemecku denne tak si hold koupim noviny a budu hledat soukrome inzeraty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.