Berry Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Nevíte někdo, jak a kde je uchycena odhlučňovací deska na spodní straně víka motoru? Zajímá mě, na kolika místech, jak se sundá a tak ... Po víkendu budu tlumit v mém combajnu celý kufr a určitě mi něco zbyde, tak to chci vlepit zespoda na víko, aby se na něm ztlumily vibrace. Dílenská příručka zklamala, tohle v ní není a nebo jsem slepý. Jde o to, jestli se mám připravit na utrhané úchyty a rovnou si sehnat náhradní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 když jsem ji kupoval byly na ní asi 4 plastové úchytky na více použití které drží její přední a boční část a mimo to v zadní části blíž ke sklu "desku" drží ty 2 vystouplé zahnuté plechy, já jsem ji stejně podlepil hlavně v přední části u světel a ve střední části oboustrannou páskou. Je tvarovaná v různých místech různě silná proto ti po vlepení další vrstvy nemusí správně sednout. Já jsem ji na 1,6 dával kvůli známému cvakání odvzdušňovacího ventilu s celkem dobrým výsledkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 26. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Díky za info. Takže můžu čekat 4 čudly ve stranách a na předku. Toho podlepení plechu víka se nebojím, budu podlepovat Silent Coat tl. 2mm, případně Vibraflex tl. 2,5mm, co se mi ve zbytkách válí v garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.