suchos Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Jde mi z ventilace jenom teplý a teplejší vzduch. Mám octavii r.v. 1999, 1.9TDI, manual klimu. Při puštění klimy, ale i bez puštění. Jde na nejstudenější režim z ventilace pouze teplý vzduch. Při otočení na teplejší jde ještě o něco teplejší. Nevíte kde by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 zkontroluj jestli se pri pohybu ovladace v celem rozsahu teplot hybe smesovaci klapka, nejsem si jisty ze ktery strany na ni bude videt, kazdopadne bud od spolujezdce nebo ridice, kdyz bys sundal kryt nad pedaly, kastlik, tak tam je videt urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchos Vloženo 30. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2011 zkontroluj jestli se pri pohybu ovladace v celem rozsahu teplot hybe smesovaci klapka, nejsem si jisty ze ktery strany na ni bude videt, kazdopadne bud od spolujezdce nebo ridice, kdyz bys sundal kryt nad pedaly, kastlik, tak tam je videt urcite Tak jsem rozebral půl interieru a našel jsem vypadnutý plast, co ovládá směšovací klapku. Problém byl, že měl ulámané zobáčky a nedržel tam. Vydal jsem se tedy do autorizovaného servisu, jelikož jsem se domníval, že tento díl zakoupím. Bylo mi řečeno, že tento díl se nedodává a že mi mohou nabídnout celé topení za 10 000,-. Poděkoval jsem a celé topení koupil na vrakovišti za 1000,-. Topení jsem rozebral - zničil. A díl jsem z něho opatrně vyndal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.