Tomáš 2 Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 Zdravím,jak na dodělání pal.PC do Fabie I 1,2 HTP 47kW rok 2004?Co všechno je potřeba?Chci jen ten PC co je v levým displayi.Ten co ukazuje aktuální spotřebu,průměrnou atd.Páčky pod volante sou mi jasný.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 Potřebuješ vhodné budíky a kablík mezi ovládací páčkou a konektorem budíků - 4 dráty. Pokud chceš i venkovní teploměr, (ten se tam zobrazuje taky) je třeba ještě k levé mlhovce natáhnout drát k teplotnímu čidlu a vzít si s sebou po cestě motorovým prostorem hnědo/bílou zem. Projdi si pořádně vyvěšené téma "Dodělávka Maxíku," což je principielně naprosto stejné a příště hned nezakládej téma nové ! Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odie Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Zdravím hledal jsem kde pokračovat v problémech s dodělávkou PP tak to zkusím tady. Pořídil sem budíky s PP do své 1.9 SDI 2001 podle čísla jsou správné ale nejdou nakódovat ať dělám co dělám. Otočím klíčem, budíky na mě 2x pípnou (krátce a dlouze) teploměr a palivoměr se přetočí na maximum a ještě kus za a tam i zůstanou a na pravým displeji mi svítí error. Pin mám ale pokud ho zadám je tam fail. Už nevím co s tím. Nejsou odpálený? v tom případě bych jel "poděkovat" tomu co jsem to od něj koupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odie Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Ještě doplním že se mi hlásí chyba 65535 - vadná řídící jednotka nebo elektronika ŘJ. Takže budíky jsou v pr**** a naletěl jsem... dá se to aspoň nějak spravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odie Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Ještě zkusím toto : původní budíky jsou 6Y1 919 860 A a nové 6Y0 920 880 E. Je to dobře nebo špatně? Snad už mi konečně někdo odpoví Je to Fabia SDI 02/2001 bez ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odie Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 VYŘEŠENO... špatně naletovaná EEPROM, prohřál jsem to a líp usadil a najednou to pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.