Tomáš 2 Vloženo 1. Září 2011 Vloženo 1. Září 2011 Zdravím,jak na dodělání pal.PC do Fabie I 1,2 HTP 47kW rok 2004?Co všechno je potřeba?Chci jen ten PC co je v levým displayi.Ten co ukazuje aktuální spotřebu,průměrnou atd.Páčky pod volante sou mi jasný.Dík Citovat
Jíra_82 Vloženo 1. Září 2011 Vloženo 1. Září 2011 Potřebuješ vhodné budíky a kablík mezi ovládací páčkou a konektorem budíků - 4 dráty. Pokud chceš i venkovní teploměr, (ten se tam zobrazuje taky) je třeba ještě k levé mlhovce natáhnout drát k teplotnímu čidlu a vzít si s sebou po cestě motorovým prostorem hnědo/bílou zem. Projdi si pořádně vyvěšené téma "Dodělávka Maxíku," což je principielně naprosto stejné a příště hned nezakládej téma nové ! Jíra Citovat
odie Vloženo 11. Listopad 2012 Vloženo 11. Listopad 2012 Zdravím hledal jsem kde pokračovat v problémech s dodělávkou PP tak to zkusím tady. Pořídil sem budíky s PP do své 1.9 SDI 2001 podle čísla jsou správné ale nejdou nakódovat ať dělám co dělám. Otočím klíčem, budíky na mě 2x pípnou (krátce a dlouze) teploměr a palivoměr se přetočí na maximum a ještě kus za a tam i zůstanou a na pravým displeji mi svítí error. Pin mám ale pokud ho zadám je tam fail. Už nevím co s tím. Nejsou odpálený? v tom případě bych jel "poděkovat" tomu co jsem to od něj koupil... Citovat
odie Vloženo 12. Listopad 2012 Vloženo 12. Listopad 2012 Ještě doplním že se mi hlásí chyba 65535 - vadná řídící jednotka nebo elektronika ŘJ. Takže budíky jsou v pr**** a naletěl jsem... dá se to aspoň nějak spravit? Citovat
odie Vloženo 12. Listopad 2012 Vloženo 12. Listopad 2012 Ještě zkusím toto : původní budíky jsou 6Y1 919 860 A a nové 6Y0 920 880 E. Je to dobře nebo špatně? Snad už mi konečně někdo odpoví Je to Fabia SDI 02/2001 bez ABS. Citovat
odie Vloženo 14. Listopad 2012 Vloženo 14. Listopad 2012 VYŘEŠENO... špatně naletovaná EEPROM, prohřál jsem to a líp usadil a najednou to pracuje Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.