bord83 Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Ahoj, mám Yetiho ve výbavě Experience - černý interiér - a sedadlo řidiče je dost vyšoupané, barva potahu je hlavně na sedáku mnohem světlejší než u ostatních sedadel. Přitom auto není staré ani rok a má najeto 18 000 km. Máte někdo podobnou zkušenost, příp. s reklamací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Růžička Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Máme auto 15 měsíců, asi 23000km a nic takového nevidím. Všechny sedadla jsou ok - stejné jak po prodeji (až teda na prach). Hoď jsem fotky, ať vidíme a asi bych zkusil reklamaci, jestli je to fakt poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azurit Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 ...vysloveně prošoupané sedačky nemám (5 měsíců a 23000 km), ale je fakt, že na sedadle řidiče se začínají jakoby dělat taková světlejší místa v místech, kde se stehna dotýkají sedáku... champion má trochu jiné sedačky, než ostatní výbavy, ale tohle by se mohlo týkat všech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Proč si nekoupíte potahy, takhle vám sedačky vydrží. Potah můžete oprat popř vyměnit za nový, ale sedačky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 S potahy nemám moc dobré zkušenosti. Pořád se to někde shrnuje... Navíc to musí být potahy určené pro sedadla s airbagy. A ty nejsou zrovna levné. Zkusil bych reklamovat. Pokud to nevyjde, tak ty potahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Potahy do auta - nikdy. To radši po pár letech koupím nový sedák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bord83 Vloženo 3. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Je to jak píše Azurit - světlejší místa na sedáku pod stehny. Zkusím to nafotit. Potahy nechci, pokud to sedadlo nevydrží pár let v cajku, ať mi škodovka koupí potahy sama - takhle si kvalitu čalounění u nejvyšší výbavové řady teda nepředstavuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Ahoj, já koupil potahy hned po koupi Yetiho a nemohu si je vynachválit. Dle mého názoru to je praktické a i po stránce vzhledové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Ahoj, já koupil potahy hned po koupi Yetiho a nemohu si je vynachválit. Dle mého názoru to je praktické a i po stránce vzhledové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kebek Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Mám taky ošoupanou sedačku u řidiče (Experience , 26 000 km). Zkusil to jněkdo reklamovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny018 Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 po 32000 km su sedadla v pohode, ale boli po pol roku kupene potahy na autosalone, na mieru site... drahy spas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Johny018 na kolik tě vyšli potahy a jak dlouho to trvalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 S tými potahmi opatrne. Máte tam airbagy, takže nic na tom nema čo hľadať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Uz treti tyzden v praci riesim testy bocnych airbagov na novu Octavku a zatial nie a nie najst pricinu problemu. Ked si predstavim, ze si na to potom ludia natiahnu nejaku ponozku az mi je zle. To si nevazite vlastny zivot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 No nejlepší na tom je, že se schovává sedadlo, které vlastně nikdy vidět nepůjde. Nebo možná tak pro dalšího majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bord83 Vloženo 12. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 (editace) Takže mám po reklamaci sedadla. Původní stav vypadal nějak takto: Bohužel další špatná zkušenost se servisem Autocentrála Hlučín, tentokrát už to budu řešit zřejmě písemnou stížností do škodovky. Vyšoupané potahy jsem reklamoval při garanční prohlídce, ať do servisu pořád nejezdím. Technik to špatně nafotil, takže škodovka reklamaci zamítla = běžné opotřebení (při nájezdu 17 000 km???). I když to technik naživo viděl, do očí mi tvrdil, že je vše v pořádku a že mají asi špatný foťák. Takže jsem to vyfotil MOBILEM, znovu reklamoval a pohrozil znaleckým posudkem - a najednou to šlo. Půl dne dovolená, znovu do servisu, zpátky si zaplatit autobus. Pak znovu dovolená, autobus a pro auto. Vyměnili pouze sedáky, i když jsem celou dobu psal o sedadlech a viděli, že i opěradla ztrácí barvu. Navíc je potah na okrajích zvlněný, protože to prý škodovka "poslala zmuchlané". Opěradla ať prý znovu vyfotím a že bych s autem znovu přijel. Editováno: 14. Listopad 2012, autor: bord83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.