LUCAS.89 Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Zdarec, omlouvám se pokud už tady podobné téma je, ale prostě se mi to nepodařilo najít. Potřeboval bych vědět zda-li se nějakým způsobem dají proměřit zapalovací cívky u motoru 1.8T AUQ a pokud ano tak jak.. Ve VAGu v blocích měřených hodnot 14,15,16 mi to na LPG ukazuje ze vynechává spalování ve všech válcích, v nekerých méně, v některých více. Na benzín mi to nedělá, ale doslechl jsem se, že na spalování LPG má velký vliv stav zapalování. Svíčky jsem dal nové a ještě potřebuji ověřit ty cívky. Kupovat ale všechny 4 cívky je celkem ranec a nerad bych zbytecne kvůli zkoušce vyhodil tolik peněz. Potřeboval bych to ověřit než pujdu do firmy kde mi montovali LPG s tím že je chyba v LPG systému. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Ahoj, já jsem byl na měření cívek a je to poměrně jednoduchý úkon. Všechny cívky se vytáhnou a ty budeš startovat a on postupně nějakým takovým měřítkem změří všechny cívky, jak silnou mají indukci. Po mě za tohle nic nechtěl, ale bylo to domluvení, ale je to jednoduché a za 2 minuty to máš hotový... A jen teda doufej, že je budeš mít ok, já měl (podle něho) všechny špatně a tak jsem musel kupovat nové no, a jak říkáš, není to zrovna nejlevnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.