...GeOrGe... Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Kde mohu sehnat oznaceni TDI ,jak je tady na obrazku?Na obraazku je jen stribrne. Tento typ pouziva volkswagen a na Fabii je jen ten malej stitek 1.9 TDI..Vim,ze se daji koupit ty 3D samolepici pismenka,ale jsou jen stribrna.A jestli vite,kde je sehnat,tak za kolik.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 NO tak presne tohle chci sehnat...Ale abych si to mohl nalepit na zad vozu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Autosalon VW,asi 250,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 a proč ne zrovna TDI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 kakraholte jak to píše červeně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 kakraholte jak to píše červeně? Takhle: TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 a proč ne zrovna TDI? Jelikoz mam 1.9 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 tak jsi nakonec koupil?domluvil jsi se s cosbym na tom turbu?jinak pak dej foto-at muzu mrknout na poradnej stroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Já mám taky tdi, ale jelikož je to trošku posilněné tak si zaslouží aby bylo celé červené tdi. A mimochodem, jsem dnes zjistil že celé červené tdi stojí 430 kč a na to jim s..u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajos Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Naco zlahcovat zoldejom identifikaciu. Skor mi poradte ako odtrhem to co tam mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaros Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 To bola prva vec ktoru som spravil ked som si to auto kupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 nevšiml jsem si že to chce George nalepit na kufr. Mi se to spíš líbí na deklu motoru. Ale 430 za to nedám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 tak jsi nakonec koupil?domluvil jsi se s cosbym na tom turbu?jinak pak dej foto-at muzu mrknout na poradnej stroj Jojo koupil jsem ji-ted tam uz jsou jiny spoilery-kola-podvozek.Ale to v jinem tematu.Vyfotim a hodim to sem.Jinak to turbo zacalo fungovat,tak nechapu co s tim je. ale to je jenom dobre...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Naco zlahcovat zoldejom identifikaciu. Skor mi poradte ako odtrhem to co tam mam. Chytni za okraj a sloupni -pak vylestit a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 A doporucuju okamzite nacpat nejaky znak nejlepe htp .)))neverite kolik odvazlivcu to najednou zacne zkouset.))ne vzdy je nalada , ale jak vas zacne predjizdet na dalnici favo ve 140 v domeni ze vas da je k popukani ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.