Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kde mohu sehnat oznaceni TDI ,jak je tady na obrazku?Na obraazku je jen stribrne. Tento typ pouziva volkswagen a na Fabii je jen ten malej stitek 1.9 TDI..Vim,ze se daji koupit ty 3D samolepici pismenka,ale jsou jen stribrna.A jestli vite,kde je sehnat,tak za kolik.Díky :D

post-5-1153436598.jpg

Vloženo

Já mám taky tdi, ale jelikož je to trošku posilněné tak si zaslouží aby bylo celé červené tdi. A mimochodem, jsem dnes zjistil že celé červené tdi stojí 430 kč a na to jim s..u :p

Vloženo
tak jsi nakonec koupil?domluvil jsi se s cosbym na tom turbu?jinak pak dej foto-at muzu mrknout na poradnej stroj

Jojo koupil jsem ji-ted tam uz jsou jiny spoilery-kola-podvozek.Ale to v jinem tematu.Vyfotim a hodim to sem.Jinak to turbo zacalo fungovat,tak nechapu co s tim je. :o ale to je jenom dobre...... :t

Vloženo

A doporucuju okamzite nacpat nejaky znak nejlepe htp .)))neverite kolik odvazlivcu to najednou zacne zkouset.))ne vzdy je nalada , ale jak vas zacne predjizdet na dalnici favo ve 140 v domeni ze vas da je k popukani ........

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...