xfokker Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Ahojte, zaujímalo by ma aku chladiacu kvapalinu má nove auto (1.2TSi)? Konkrétne mi ide o to, či je už štandartne aj "zime odolná" , alebo ju budem musieť pred zimou vymeniť? Ako ste postupovali u vaších áut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Ked si precitas manual k autu NAVOD NA OBSLUHU A UDRZBU tak sa tam dozvies ze chladiaca kvapalina je celorocna. Netreba nic menit ZNESIE aj ZIMU. Je nariedena do- 27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xfokker Vloženo 4. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2011 (editace) Vďaka, nove auto zatial nemam (takže ani manuál), len ho plánujem (koncom roka) zatial si vystačim so starým. A pravdupovediac sa toho nového (Yeti 1.2 TSi) tak trochu bojím, keď si tu čítam čo sa všetko deje... Editováno: 4. Září 2011, autor: xfokker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Manual k autu sa da aj stiahnut a studovat pred kupou auta. LINK: http://www.skoda-auto.cz/cze/service/documentation/yeti/pages/05-2011.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Někde to tu je, hledej, ale myslím že tu někdo psal, že od 45 KT budou jiné rozvody – lepší. I kdybys auto objednal hned, budeš ho mít po tomto datu. Když jsem objednával auto schválně na druhý týden dalšího roku, po nějakém čase jsem napsal, že už bych to neudělal – to čekání je těžké, ale pokud máš čím jezdit, moc na nové auto nespěcháš, asi bych poradil objednat auto na 2 -3 KT 2012. Budeš mít už rok výroby 2012, možná, píši možná, to při dalším prodeji pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Artigas myslel toto: http://forum.skodahome.cz/topic/107270-uz-je-to-tady/page__st__200 nájdi si tam príspevok odomňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.