Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím pánové,

trošku oživím staré téma.

K oleji - dávám již deset let (co auto mám - celkově má 19let) pořád stejný Castrol Edge turbo diesel 505.01 do 1.9 TDi kod ATD a (ťuk ťuk ťuk na dřevo) bez viditelného úbytku. Auto teď už moc nenajezdí cca 10.000 Km / rok. Mám najeto 283.000 Km a vše šlape jako hodinky.

Proč ale oživuji toto téma.. Potřeboval bych poradit , kde v Praze a okolí seženu dobrého mechanika (nikde jsem nenašel téma servis/mechanik).

Byl jsem zvyklý přijet do autorizovaného servisu (na jižní moravu, odkud pocházím), auto jsme společně okoukli, dohodli se co vše bude potřeba vyměnit a byl jsem přítomen u výměny spojené s pokecem o autech. Poté zaplatil a spokojen odjížděl domů - do Prahy.

Bohužel už mi to nevychází, abych si plánoval volno, pokud jedu za rodinou a auto nechal odservisovat.

Takže prosím hledám touto cestou kvalitního mechanika/servis v Praze a okolí Prahy (přijedu, mrkneme na auto, vymeníme co bude potřeba, zaplatím a odjíždím).

Nehledám (ted jsem se s tím setkal už asi u 5-ti servisů - proto píši sem s jednáním, tak nám to tady nechte dva dny, my vám to vyměníme apod. Nebo v jednom tak to dáme na dilnu, ale nemáme volný zvedák (byl jsem objednán), tak to dáme na kozičky a nějak to vyměníme ? to fakt nehledám.

Auto je sice starý, ale všude mě dovezlo a jezdí skvěle a tohle si opravdu nezaslouží ?

Budu potřebovat výměnu: olej, Filtr olej, filtr vzduch, brzdová kapalina, + výhledově předek zadek brzdy, výfuk, stahovačka u řidiče.

Auto je FI 1.9 TDi, kod ATD, MR 2000

Věřím, že ještě nějaký takový servis existuje ?

Děkuji moc za nabídky 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.