Přejít na obsah

Vyskovo nastavitelne sedadlo - dorobenie


nikonko

Doporučené příspěvky

Zdravim, chcem do svojej fabie vyskovo nastavitelne sedadlo vodica. To ktore tam mam teraz (nenastavitelne) je v dobrom stave a mam moznost kupit vysko nastavitelne, ale ponicene sedadlo.

Preto ma zaujima, ci sa da jednoducho (nechcem nad tym stravit vela casu) z toho poniceneho vymontovat mechanizmus zdvyhania a namontovat ho na povodne sedadlo. Alebo to je omnoho komplikovanejsie a je najlepsie vymenit sedadla kus za kus?

Nepodarilo sa mi tu najst podobnu temu, ale ak sa tu uz riesilo, tak sa ospravedlnujem.

Vdaka za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

Myslim že je to práce vyndání sedadla z auta,rozebrání obou a nasledná montáž asi tak na hodku...+-.Sedadlo vyndáš demontuješ spodni plasty,odšroubuješ operadlo,které použiješ celé tak jak je,jedinej problém či složitější práce je demontáž sedáku.Protože nejde namontovat vyškove stavitený mechanismus na tvou dobrou sedačku jelikož mechanismus je součástí rámu,ale musís z tvé dobré sedačky částečně sundat čalounění a s tím molitanme namontovat na ten rám stavitelný..Pak přišroubuješ opěradlo,plasty a je hotovo...

PS:Až budeš kupovat to sedadlo tak zkus jakou má vůli ta sedačka proti kolejnicím,protože v tom mechanismu zvedání vznikají vůle a pokud jsou velké tak by se ti při brždění mohla sedačka ,,kolíbat,,...

Editováno: , autor: speed.mb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...