Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

potřeboval bych poradit mam fabii1.2 htp r.2002 jetam už provedenych oprav nedavno jsem menil potpaleny ventyli ale a měnili mi lamda sondy ale 3 krat byli ro běhu citim lehke vibrovani motoru ale neni to tak strašnyeklamovany ale nejhorši je na tom že kdyš jedu tak mi to to nedava vikon přes 120 km v hodině tak bych chtěl poradit při volnnoběhu citim lehke vybrovani ale neni to tak strašny od viměny ventylu uběhlo rok tak si mylim že potpaleny nebudou a najel jsem teprve 3000 km celkově auto ma nalitano 99000 km diky za rady

Vloženo

no toto prečítať mi dalo zabrať :smich:

diagnostika nepíše nič??..hlava bola komplet repasovaná,alebo len vymenené ventily??...čo tak skúsiť zmerať pre istotu tlaky vo valcoch :kuk:

Vloženo

potřeboval bych poradit mam fabii1.2 htp r.2002 jetam už provedenych oprav nedavno jsem menil potpaleny ventyli ale a měnili mi lamda sondy ale 3 krat byli ro běhu citim lehke vibrovani motoru ale neni to tak strašnyeklamovany ale nejhorši je na tom že kdyš jedu tak mi to to nedava vikon přes 120 km v hodině tak bych chtěl poradit při volnnoběhu citim lehke vybrovani ale neni to tak strašny od viměny ventylu uběhlo rok tak si mylim že potpaleny nebudou a najel jsem teprve 3000 km celkově auto ma nalitano 99000 km diky za rady

Začni šetřit na nový motor.

Špatné tlaky = špatný výkon, a ještě očekávej velkou spotřebu oleje - pokud ješte není, tak brzo bude.

Nech změřit ty tlaky a pak sem napiš výsledky.

Vloženo (editace)

Měnili jste ventyly,protože byli podpálený? Táta měl fabii 1,2 40kw a podpálil se mu ventyl na druhym válci,nikdo se nechtěl do výměny ventylů pouštět-Škoda auto a pár dobrejch mechaniků co znam(všude doporučili sehnat jinou hlavu) Na netu jsem sehnal za 5 000kč hlavu z bouračky,sami jsme jí s kamarádem automechanikem vyměnili a motor šlapal jak fík(na měněnou hlavu jsme najezdili 20000km,než jsme auto prodali a ok.Takže s toho co píšeš a z mých zkušeností bych řekl,že to někdo opravu pěkně sprasil a následky na sebe nebudou dlouho čekat.Takže nech změřit tlaky udělej diagnostiku a budeš moudřejší.

Editováno: , autor: Dark Faby

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...