vinklec Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Nazdar pánové!!! Byl by někdo ochotný kdo má octavku combi 4x4 změřit hloubku kufru.Potřeboval bych vědět kolik je centimetru mezi dnem kufru a zataženou roletou.Bohužel jsem nikde na netu tento rozměr nenašel.Vím že objemově je u 4x4 o 100 litru menší než u klasického kombiku. Zvažuji koupi combika 4x4 a tento rozměr je pro mě dost důležitý.Tak kdyby byl někdo tak ochotný a změřil to nebo věděl kde to najdu na netu tak by to bylo super!!!Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Bohužel už jsem ji prodal,ale je to stejné,jako když do dvoukolky dál dvojtou podlahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Tak pokud má Cosby pravdu, tak je to 43cm od dvojité podlahy k roletě. Měřeno před 3minutama a za střízliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 22. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Tak pokud má Cosby pravdu, tak je to 43cm od dvojité podlahy k roletě.Měřeno před 3minutama a za střízliva. Tak to jsi mě tedy moc nepotěšil potřeboval jsem aby to mělo takových cca 48cm. Tak to se mi tam asi bohužel nevlezou dvě rozkládací bedynky na sebe abych zatahl roletu.U mondea mi to bohužel také nevychází. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 22. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 A jaká hloubka kufru je u klasického kombiku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 počítám tak +10cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 A jaká hloubka kufru je u klasického kombiku??? Tak u klasiky je hloubka 55cm. Je to víc o 10cm - boky druhého kufru 2cm - variabilní podlaha druhého kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Potvrzuji, taky jsem se oháněl v tom prostoru cejchovaným dřívkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 23. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 TAkže octavka combi 4x4 má hloubku kufru jako klasic s dvojtým dnem tedy 43cm??Podle fotek co jsem se díval na www.tipcars.cz se mi zdá ale 4x4 o něco málo hlubší než klasic ale možná že to jen klame.Bude tedy někdo tak ochotný kdo má 4x4 a změří to??? Díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tak čoveče, teď jsem byl změřit kufr u kámoše který má 4x4 a světe div se kufr má hluboký rovných 50cm. To jsem tě teď asi pěkně potěšil, co ??? Měřeno na Octavia Combi Tour 4x4 1.9TDi 74kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tak to jsi mě tedy opravdu potěšil díky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.