Pick-Creek Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 (editace) zdravíčko kolegové, pořídil jsem sportovní volant a po montáži do auta se mi nějak ztuha zatáčí a volant se nevrací tak hladce jak by měl.. jako by zadrhával. koukal jsem, ale že by někde drhnul jsem nezaznamenal.. poraďte prosím kde by mohl být problém... díky moc Editováno: 20. Září 2011, autor: Pick-Creek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2011 Ahoj, to máš volant bez bagu?Jak si řešil klakson a oblbnutí jednotky na airbag? Bude jen svítit kontrolka a nic víc? Já mám v plánu kupovat tenhle volant: http://www.highperformanceparts.cz/volant-raid-lesmo-320mm-cernystribrny.2053 Má někdo zkušenost s výměnou volantu za sportovní? Mám v plánu si sehnat nějaký origo KO volant,ten rozmlátit,nechat si jen tu část s tísícihranem a mechnismem na spropojení kontaktů mezi volantem a autem.Na to pak přidělat nábu vlastní výroby na CNC. Na bezpečnost kakám.Airbag není povinnej a hlavně jezdím na motorce...Tam jsem v daleko větším nebezpečí než v autě bez bagu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Ono se Ti rozsvítí, až narazíš hlavičkou na ten plastový chromeček... Doufám, že se Ti to nikdy nestane, ale s.r na takové kraviny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Muhehe ,tak přesně takovou odpověď jsem očekával Ve Fáčku taky nemám pytel a jezdím.A to je daleko větší rakev na kolech než Octule. Takže nikdo nic k výměně volantu? Jak sundat airbag sem si našel.Ale nevím co a jak s jednotkou. Která je mimochodem asi v háji od povodní.Na palubce už mi kontrolka airbagu svítí.A v plánu jí měnit nemám... Alespoň budu mít jistotu,že mi sám od sebe pytel nebouchne,když tam nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Rozbuška pytlu má nějaký odpor. ŘJ pytlu tak tak testuje jestli je připojen, jestli není zkrat, jestli není přerušeno vedení. Prostě pokud naměří správný odpor, je v klidu. Určitě to tu někde najdeš. Zjisti si jaká je jeho hodnota a pytel nahraď rezistorem. @jirina5: Vzhledem k tomu, že ohrožuje pouze sám sebe, bych to neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 8. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 odpor cca 2 az 4ohm ondrero: daval jsem do auta "sportovni" volant, podobnyho tvaru jako jsi daval odkaz, ale jde do nej origo airbag, radeji bych volil neco takovyho, nez resit troubeni a airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Toho Victora bych chtěl...Ale není k sehnání. Co se týče toho odporu.Mohl by mi někdo namalovat jednoduché schéma? Nebo napsat číslo a název dílu po kterém se mám v elektru ptát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Schéma čeho? Airbag má dvoupólový konektor (pokud vím) a na něj připojíš rezistor (lidově odpor) s hodnotou jakou napsal Zdesim. Číslo a název dílu není, alespoň NE obecně. Prostě rezistor (někde třeba: metalizovaný rezistor 0,6 W). Jinak co je rezistor je učivo fyziky základní školy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2011 Dobrá,takže k airbagu vedou 2 drátky a mezi ně jen dám odpor a šmitec? Proč neznám nic z elektra bude nejspíš tím,že mě to nikdy nebavilo. Někdo umí pájet drátky-někdo zgenerálkovat motor.... A když se mě někdo zeptá na něco ohledně motoru,nebudu ho poučovat,že se spalováky braly na základce Ale díky za odpověď Poptám se v elektru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.