Publikováno Září 21, 201114 r Zdarvím mám menší problem cez veko ventilov na 1.9 TDi 1999 je nejaká hadička čo postupuje do sania a z tadial mi tahá olej do sania a tak sa mi to dosatne az do intercoolera a zapcháva mi sanie a je olejové viete mi nejak poradit? dakujem
Září 21, 201114 r To bude odvetravani motoru A je uplne normalni, ze se ti tim dostava olejova mlha do sani. Sani budes mit nejspise zaneradene od egr ventilu a to je taky uplne normlani. Do cooleru se ti dostava olej skrz turbo coz je v urcitym mnozstvy bezny.
Říjen 3, 201114 r Autor Zdarvím mám menší problem cez veko ventilov na 1.9 TDi 1999 je nejaká hadička čo postupuje do sania a z tadial mi tahá olej do sania a tak sa mi to dosatne az do intercoolera a zapcháva mi sanie a je olejové viete mi nejak poradit? dakujem No tak chcem vám len poradit ze som to vyriešil vyčistil som celé sanie od oleja a od veka som natiahol hadičku na rozrezanu flašu čo mám vedla motora aby mi to nešlo do sania a ide to prirodzene tak skúste to aj vy ak máte takyto isty problem prípadne otazky píšte na mail. čaute hádam som vám pomohol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.