skandyman Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 caute neviete niekto ci sa niekde daju zohnat taketo svetla samozrejme homologizovane na fabiu http://img.topky.sk/autoviny/big/1014427.jpg/skoda-fabia-rs-2000-RS.jpg strasne sa mi pacia a k mojej cerveno ciernej rske by sa nadherne hodili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 nedaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Kdyby se dali sehnat, tak bych je měl okamžitě na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skandyman Vloženo 25. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2011 aj som si myslel, ale tak za opytanie nic nedam, no hrozne sa mi pacia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spock Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Tuning svetla na Fabii II jsou vubec problem, asi ani jeste zadna nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skandyman Vloženo 13. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 vyriesit to asi len foliou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 13. Červen 2012 Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Jestli máš někoho známého v Číně???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 nema nahodou niekto tieto? http://www.mmtuning.pl/products/lampy-d.-skoda-fabia-ii-07-black-led-bar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Ty SMOKED by se mi líbily...ale těch peněz a kdo ví japak to svítí...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 (editace) nasiel som toto, ale ako to vyzera v reale netusim... http://oi42.tinypic.com/zn0p5t.jpg Edit: uprava linku Editováno: 26. Září 2013, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 No šak to jsou ony ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 ano, to su. no moja poznamka bola k tomu, ze ktovie ako to svieti v skutocnosti, na obrazku to moze byt upravene - prifarbene ... som zvedavy na foto priamo na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 27. Září 2013 Sdílet Vloženo 27. Září 2013 Aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M M Zoul Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Ahojte tady sem našel odkaz na YT jak svítěj http://www.youtube.com/watch?v=on2lIhrwXz0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 tie svetlá akože nemajú spiatočku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Řekl bych, že to jenom nerozsvítili, je to na pravém světlo dole uprostřed . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 (editace) No...néjni to špatnýýýý. Na těch fotkách před tím nevypadaly tak tmavě,ale takhle v reálu na moje bílé MC....???? Editováno: 29. Září 2013, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Jo, na tvé bílé by to nemuselo vypadat vůbec špatně .. Ještě by to chtělo video s červenou verzí, ta se líbí mě, jenže ta cena mě dosti odrazuje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 No to jo no...ta cena.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 a čo tak dať si fólie na original svetla ?? mne sa tie svetlá moc nepáčia je to také činske. Ale 100ludí 100chutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Tak to je taky řešení,ale mně lákají ty diody a design taky není špatný. Na trhu jsou teda větší shity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Jsou , cerna a kourova by jeste sla ale kupovat je v chrom provedeni tak se muzu rovnou hlasit ke kolotocarum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 No to jo chrom nebrat. Ale Jozzi ty nemáš možnost je sehnat za lepší peníz? Je to PL a s Tvýma konexema...??? Manželka říkala že by mi je mohl donést Ježíšek,ale za tu cenu ne eeee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Hele , u mne to bylo stejne pritule na mne ze tez by je mohl donest jezisek ale kdyz zjistila cenu tak mi radeji koupi origo a mam si s nima pohrat V Pl stoji vicemene stejne hold je to jeste novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 No chlopi .. vyzerá to pekne, ale za tú cenu investovať do niečoho, čo urobí potešenie len niekomu, čo ide za mnou a ja za volantom mám z toho prd, je mimimálne na zamyslenie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.